Neznam zosto..nemam objasnuvanje, no i jas sekojpat koga odam vo sistina so pogled ja baram kukla. I ne znam dali gresam..ama samo po visoki, strojni, cvrsti..samouvereni urbani zeni gledam. Ete taka si ja zamisluvam
Jas pa vo farmercinja so paticinja nekoi crnki dzidzanki ja zamisluvam. So nekoja moderna frizurka i ne mnogu nasminkana. Te takva jas ja zamisluvam nasata kuklicka
Zdravo devojcinja moi, Jas ne sum nova na forumov,ama si go zaboraviv paswordot,a i paswordot od mailot i ne mozam da se logiram nikako Da im cestitam na novite mesinja i im posakuvam naaajlesna bremenost i najzdravi bebuvcinja! Inaku jas sum Ninichka
Cestitki na trudnicite, Vi posakuvam lesna i skolska bremenost, vecete noze za site nas. Iako jas cekam rezultat od 7 insiminacija i ako znam deka ke bide negativna se spremam da zakazam za histerioskopija. Pozdrav
Cestitki za novite trudnici.Imajte lesna bremenost.Site ostanati sto ste vo iscekuvanje vi posakuvam visoki beti.
Devojcinja ,jas sobiram dokumenti za vtoro ivf,pomina edna godina od carskiot i tragedijata sto mi se sluci,pa sobiram sila i fizicka i psihicka,da prodolzam ponatamo.. Inaku od dokumenti imam pap, brisevi,hsg,infektivni skrininzi,krvna slika,hormoni na tret den i eden nov spermogram.4D ke napravam vo Remedika. Neznam sto drugo bi mi trebalo za vtor vaucer?!.Dali so spermogramot ke treba i spermokultura?!..
Се имаш што ти треба, освен викаш еден нов спермограм, но обавезно два да пуштиш, дали некој постар или од овој месец дена размах сеедно, 2 да бидат. Спермокултура не треба, таа е препорачлива пред оплодувањето да биде направена и чиста. Пуштај документите ^се што беше околу бременоста ништо не пуштај, нема потреба
Ova e terapija na Popovic? Nezn dali sama da si menuvas terapija. Te molam konsultiraj si se so doktorot. Kazi deka Prolutex ti se skapi, pobaraj zamena. Nemoj nisto na svoja raka, sepak doktor si e doktor on neka ti dade amin. Ova te molam najdobronamerno svati go. Jas vo prvoto ivf primav prolitex, vo vtoroto Crinone gel. Znaci ima poveke varijanti na progesteron.
@stevemila Честитки душо конечно успеа, сега уживај си и не му ја мисли веќе.Многу ме израдува те гушкам