Daj Boze AMIN cul te Gospod kaj site da daruva pa i na moja glava.Mnoooooooooogu se raduvaaaam zeno za tebeee ete kako Gospod nikoj ne e.Si bev vikendov i vo Ostrog si se pomolivme i tamu da ni gi slusnat molitvite Gospod i Sn.Vasilij i glavata gore.
Vo sreda 22.02 ke mi pravat Skreching so celosna anestezija i zdravje uste gi pijam Ya3 kontraceptivive i tamu 5.03 treba da dobijam i od 2 ri den od ciklus pocnuvam so 3 inekcii Menopur i toj den merenje hormoni pa so Gospod napred da bide ovoj pat se kako sto treba.
Od denot na skrecing najverojatno ke pocnes i superfact.Jas taka bev.Ke bidne ke vidis.Samo veruvaj i bidi silna
@stevemila cestitkiiii...procitav vo podrska deka ima nekoj objaveno ama ne znaev deka si ti te citam odamna i ti posakuvam najgolema.sreka so bebush/i vo racete
Nema da primam superfact direkt ke me vodi so stimulacii deka sum so pcos i kratok protokol praktikuva deka i AMH 18.26 mi e visok e.Mi kaza toa cim dobijam i od 2 ri den teram so 3 inekcii Menopur...Mora da bide ovoj pat srcka da uspeam moram.Kako Gospod nikoj ne e da mi dade sila za da izdrzam se
Nanazad 4 godini ne pravea spermogram na drzavno,samo spermokultura ako imaa reagensi.Vie koga pravevte?
Ако се збори за нашава државна во Ск. односно ГАК ние во Август правевме спермограм. Преку мој термин се закажува и е 150денари. Аха сега видов за Битола станува збор. Моја грешка,без кафе не гледам ко што треба
Помош....ако знае некоја како да стигнам до Њу Борн со овие државни автобуси (Скопски)нека ми пише ПП. Фала и кај вас
Kje se kacis na avtobus br. 41 prva stanica e na zeleznicka potoa zastanuva sproti vero jumbo posle sproti olimpiski. Kje go prasas soferot kade da se simnes mislam deka treba da se simnes kaj Usje pred raskrsnicata . Koga kje se simnes posle raskrsnicata od desna strana kje vidis plava zgrada pisuva na nea newborn.
@lalapo Во Битола спермограм можи да се напрај на болница со упат од матичен... Имаме направено таму ама нема морфологија. Исто можиш во Авицена 1000денари мислам.. Плодност ти е скапо.. За 4д на матка незнам дали има на државно, јас на редовната контрола Плодност напрајв и не ми зеде многу. Редовната цена како шо ми зема Се надевам ти помогнав