Cestitki @RedRevolution nema zosto da se plasis, bremena si, so lesno da si ja iznosis celata bremenost. Kolku za informacija mene na 16 den po et betata mi bese 99 I eve go sinko na esen pocnuva na skolo, taka da betata si e super.
Фала за честиткте, и јас ти честитам тебе Ми олесна малку за симптомите, веројатно е рано, а читам дека некои во првиот месец имале какви такви труднички симптоми, но сепак не сум била сама. Фала за поддршкта и се надевам дека се ќе биде во ред. Поздрав
Честитки и уживај, опушти се Штом не ти рекле да правиш нема потреба да се оптеретуваш... На сите ни кажуваат слично, ама не исто Затоа опушти се до првото ехо, уживај...
Честитки stevemila❤ јас психички се подготвувам мили мои за утре за скречинг, но некако тешко ми оде, не знам од каде се појави овој страв во мене Ќе ви пишам утре како сум поминала.. убав ден☺
Cestitki! Trudna si. Mene 14 den mi bese betata 470 a nemav ni jas nikakvi simptomi, a eve me sega 18 nedela, so lesno neka ti e mila
Не сум доктор а и не ти ја знам дијагнозата за да кажувам мислење или да споредувам со сопствената дијагноза, можно е да грешам, но веројатно требало да ти препорачаат дијагностичка лапароскопија уште пред да правиш ин витро ако веќе се сомневаат во нешто, или барем после првото, ама некои не се замараат што некој троши драгоцен ваучер од фондот или огромни пари за наши услови. Како и да е, направи си се што треба и следното ин витро ти посакувам да ти е успешно. поздрав
Прво честитики и со лесно да си ја истераш бременста. Јас правев само еднаш бхцг (на 15 ден 340) и ниту еден друг тест преку мокрача или повторена бета. Ич не се секирај. Исто и за симптомите не се замарај. Веќе терам 12 недела и ниту еден симптом немам. Ни повраќање ни гради болни, ништо.Имаше еден период од една недела кога само апетитот ми беше паднат, ама и тоа помина. Радувај се и уживај и чекај си термин за преглед.
Фала многу, честитки и за твојата бременост Многу ме утешивте, ме разведривте, ептен сум некако позитивна, фала ви на сите
Da za vo Bitolskata bolnica bese muabetot i se salev so bebule.Ni kriva ni dolzna mi go ispofali Tashe a samata taa kaza deka koga odele mazot i zborel i prasuval,tuka silna uste i od nejzinata matka da se pofali so slika.Zlaten Tashe ne znae kolku go sakaat.
Cestito i so lesno,ne se sekiraj super ti e betata.Mene na 13 den mi bese 144 pa prodolzi da si rasti.
Фостимонот е идентичен како кај нас, дури на тој од Косово има и бандерола ако сакаш ќе ти пратам слика .