Mnogu nedorazbiranja se slucuvaat bez i da te docitat.Sinoka mene mi se akna.Se vratila unazad 100 strani ko da nema pobitni raboti za zborenje.Vcera 3 pozitivni testa a taa za lanskiot sneg.
I jas mnogu se falev od nego se dur ne doziveav se so mi se desi.Edna clenka imase ovde pisano otisla na dijagnosticka laparaskopija ili histero ne se sekavam,i otstranil kanal bez da znqe taa.Duri drug dr i kazal.Neznam za koja clenka se raboti ako me cita moze da se javi.Ke kazam pak,bilo pominalo ne me interesira nisto vo vrska so onoj.Uzivaj be srcka
https://www.facebook.com/acibademsistinahospital/?ref=page_internal&hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf нова болница и во битола
zdravo , na 42 godini prvo ifv vo sistina kaj dr klementina kuzeska, i od prva bidna no vo 7 ma nedela dojde do spontan sega sakame normalno da probame uste ednas . izborot ni e pomegu petanovski remedika i lazarevski sistina!!! zatoa dragi moi ke ve zamolam za vase licno mislenje i sovet koj doktor e postrucen i kade da prodolzime? vi blagodaram i mnogu ni znacat vasite mislenja
ајде позитивни да бидеме... да си делиме совети корисни... форумов почна да личи на “тетки кои оговараат по цел ден“ За неуспешните и тажни настани да не повторуваме по сто пати...можеби гневот и емоциите се поголеми кога нешто лошо ќе се задеси, ама па океј... да мислиме на убави работи, позитивни...и нели во секое добро има лошо и во секое лошо има добро. мене ми требаат позитивни искуства од скречинг ете сиплашена сум, не знам што ме чека ...
Dali nekoja od vas imala jaki ostri bolku okolu jajnici?? Osobeno se jaki pri kivanje, kaslanje ili naglo stanuvanje... Kako nesto da me presekuva osekam.. ne sum osetila niso vakvo pred dobivanje a imam uste 5 dena do ciklus ( se nadevam deka nema da dobijam )...
лично мое искуство е да одиш на консултативен разговр и кај двајцата и потоа да одлучиш. Секоја различно ги доживува докториве, а нема некој нестручен, сите имаат и успех и неуспех... Јас така направив...и убаво се чувствувам заради тоа.
скречинг?? тоа е причината за која @stevemila прославува висока бета попозитивно од тоа, здравје п.с. се издржува. @kukla21 правеше без анестезија.
Ne pijam veke kapki ne mi e od toa zasto koa dobiv minatiot mesec gi piev i nemav vakvi bolki voopsto... Citav za bolki pri implantacija pisuva deka se ostri.. plus imam losenje veke 3 den odsabajle pa me interesirase dali nekoj iskusil vakvi bolki.. Ne sum prehladena nitu pak bolna..
без анестезија??? аууу .... браво за храброста... јас не би можела без, не поради болката, туку поради стравот
New Born кај Трајковски, ама се уште не знам кој ден, чекам да ми дојде циклусот, почеток на март, па после ќе ми каже точно кој ден, околу 20 ти ден после добивање рече.
Што убаво. Се спрема нова тура за позитивни тестови. Од оваа тура мислам остана уште една феминка. Ако не се лажам за некој ден ја чекаме и @@nn@
А колку чини скречинг мили во систина,....може и сум прашала порано, но толку ми е паметот, избезумена.