Јас мила утре ќе правам скречинг во ремедика и ќе изнесува 20000 ден , секоја интервенција на скречинг е различна цена. Моја пријателка минатата недела превеше во систина и плати 25000 ден.
Dobro kako ne vie stram znaci da se zaebavate so tugite maki vie mnogu ste izgleda pametni nemate oset sto pisuvame ne ste mali deca ovde ne ste na debata ovde se kazuvat maki i problemi vie ova go pretvorivte vo kazala rekala najdete se piete kafe i igrajte si majtap so vasite matki a mazot mi normano ke prasuva prvo dete ni e i kako sekoj zagrizen soprug ubav vi den
5 ampuli Fostimon 82evra, od Kosovo tocno neznam od kade, a Pregnil od 1500iu od Solun 3 ampuli za 5evra
Да мила, идентично е со нашите, произведени во Лугано, се ама буквално се е исто како нашите. Инаку и јас бев скептик ама сега се уверив дека нема потреба од страв а и цената е мн пониска. Кај нас се 1400 ден а таму 1000ден, епа на 30 инекции тоа е 200евра Лево се од мак. десно од кос.
I jas isto pravam utre sabajle i dva dena jaki glavobolki bolki i vo zeludnik tahikardii treperenje uzas sum...si poplakav sega svesna za se no ete posilno od mene.Neka ni e so lesno moze ke se sretneme vo Remedika od kolku saat ti rekoa?
Imas odlicna beta hcg trudnicko si gali go meshko i glavata gore imaj si shkolska bremenost i lesnicka.Se povtoruva beta hcg koga e pomala.Mene pr.ednas mi bese 56 pa mi rekoa da povtoram i mi padna na 38 i toa veke bese biohemiska bremenost.No pak posledniov pat mi bese 216 na 13 ti den i za edna nedela mi bese 3680.Taka da gali bebushko smirena bidi si opustena ne isplasena i se citkame
Cestitki na trite novi trudnici so lesno da si gi iznosite decinjata Me interesira vie sto primavte kleksani koga pocnuvate so niv? Mene mi rekoa verojatno po eden ke primam ama transfuziologot go razbrav od pocetok na suprefakt i kleksan, a dimitrov vika od punkcija I uste edna rabota dali necij soprug ima iskustvo so microtese procedura vo sistina? Koj ja pravi kako ste zadovolni...?