Јас клексан примав ден по пункција, ама тоа одредува гинекологот, кој претходно ме прати на трансфузиологија... и го виде резултатот... па така одлучи. но не е секогаш вака...зависи, како ќе процени лекарот.
Denes mi e 3 den od transfer.Si izlegov do City Mall si kupiv vo Waikiki bluzicki i kosulki za malata, a za mebe kupiv na popust trudnicki pantaloni . Ce mi trebaat za ponatamu Polesno mi e koga se dvizam megju lugje i pametot ne mi e vo krajniot rezultat. * Stay positive*
јас заради хетероцигутна мутација на генот мтхфр, заради хиперагрегација на тромбоцити и малку покачени ддимери. Ама тоа јас колку што знам е индивидуално, како ќе одреди лекарот... Јас си ја знам состојбата уште од пред 20 години Знае докторот што прави, не се плаши одма дека тебе нешто ти згрешил, ако смета дека има потреба ќе ти ги даде
Fala, moze e glupo prasanjeto, ama mene niedni pantaloni veke ne me sobiraat, nejkam da se stegam. Ako pocnam na rabota itno moram nekoj da si kupam, a pojma nemam kade ima obleka za bremeni. Fala uste ednaska.
Imase broevi od pantolonite.500 den bea.Gore kaj stomakot so lastik. Imase i siroki fustani i tirolki. Namini do Waikiki sigurno ce najdes nesto
Здраво девојки, јас денес правев трансфер и ми вратија два ембриони. Имам терапија Аспирин декортин, естрофем и утрогестан. Сакам да ве прашам од кога се почнува со терапија од денес ули од утре сабајле
Фала за брзиот одговор ики. Асоиринот ми рекоа во било кое време од денот дека може да се пие. Сега прочитав дека треба пред јадење дали тоа значи наутро
So sreka srcka i so lesno.Jas go piev sabajle na gladno aspirinot.Od deneska si pocni so terapijata.Utre veke ke si fatis red