Mene na konsultacija ne mi pravea pregled,samo razgovor i razgleduvanje na dokumentite.Pregled mi zakazaa na vtor den od ciklus so vaginalno eho.Vo Sistina bev i vo New Born na dvete mesta isto.
ajde mala pomos...se resivme za in vitro i se dogovorivme so dr vladimir da se zapocne procedurata od ovoj ciklus i jas ocekuvav deka pocnuvam so terapija po red pa pukncija transfer itn. a denes dr vladimir mu rekol na soprugot deka ke pocnam so cycloprogynova i deka so inekcii ke pocnam od nareden ciklus i sega sum malku zbuneta. ovie apcinja neli se za neredoven ciklus? mene ciklusot mi e tocen kako svajcarski saat ..ne mi e jasno voopsto .taka tece procedurata ili ne?
Tie gi davaat za odmaranje na jajnicite i za poveke i podobar kvalitet na folikuli.Ne sekoj prima kontracepcija pred hormonskata terapija.Jas primav na dve in vitra vo Bt koga odev,a na ostanatite ne.So sreka i so lesno
ах @facule на крајот така оди. Јас имам уште неколку недели до пуштање документи за втор ваучер. Да има како цел свет ќе го дигнам во воздух, за уште денес да пуштам, ама секаде чекање уште овој, уште овој, очекувам дека како и да е, август ќе правам пак ивф п.с. Систина колку пари беше 4д и прават ли сабота? на документот од ЊуБорн пишува Д2.
Neznam dali ti kazav,4d pravev na gak za 150 den.Prioriteten upat i Magunkov mi zavrsi rabota.Ako sakas mozam da ti dadam br od nego ke zavrse
Да, се секавам кај тебе од Ивановски имаше само реченица 2, па ти беше на повторен "допис". Има реченици во описот, доволно Ама на сликите има само D1 и D2, а на старите од Плодност и од др Гетов, имам D4 @stevemila немам слободни денови од работа, инаку ќе одев на поседелка кај сестра ми во Скопје, и немаше ни за АФА, ни за спермограми да давам по 1.000ки и повеќе. Морам само со сабота и слободни саати да се снаоѓам. Ви благодарам и на двете + абе @stevemila, немаме ли 4д во Струмица ние? Да си барам врски пример Киров Митко да ми направи?
Feminki samo da vi kazam deka nikako nemozev da se najavam na mojot profil @Lavica26 pa morav nov.neznam sto e problemot,ama bitno sum tuka.
Ima utre ke odam jas kaj Tenev.Ama Magunkov togas mi kaza nemalo da mi go priznaat.Po moe,najverojatno ne e vaginalno 4d samo eho Aj ke pitam utre i ke ti kazam
A zosto ne si go naprais da si najavena postojano?!Da se zacuva lozinkata.Mene mi e taka so god i ne si ja znam.Koga kupiv nov tel dva dena se macev dur ja pogodiv
Минатото ivf ми беше со 4D од Гетев преку стомак. Никој не ми правеше проблем. Ти благодарам многу за информацијата, ако не ти е проблем прашај.
Mene mi kazaa za ova ivf isto deka nemalo da mi priznaat i Getev nemal vaginalno.A mislev tamu da praam deka poblisku.Koj ke im fati krajKe pitam sigurno utre
Takva e procedurata kaj nekoi doktori. Mene isto Vladimir mi rece 1 mesec cykloprogynova, toa bilo kako kozmetika na jajnicite pred stimulacii. Isto bev razocarana I jas no za posigurno do celta se ke izdrzime.
Здраво феминки, сакав да ве прашам нешто.Дали пред да почнете со инсеминација и инвитро ви препишале инекции Золадекс?