ооф лелеее...секогаш кога планирам нешто а нема да излезе како јас што сум планирала се нервирам ...ми иде да си пукнам од мака ... а овие таблети се како контрацепција или не ...ми спомна дека некој период ке мора да се пазиме ама не ми текнува дали за овој период станува збор или кога ке почнам со инекции ....
Со циклопрогиновата може да се забремени.Ако почнеш со супрефакт од нареден циклус,тогаш од нареден ке се пазите исто ке пиеш циклопрогинова и нареден најверојатно и од 21 ден од циклус со супрефакт,па ако останеш трудна може да наштетат .А ако овој месец само со циклопрогинова си па ке чекаш да ти дојде тогаш можете да имате односи.Прашај го поубаво др и јас сум кај него и кога бев во процес мислам дека не бев два месеци со циклопрогинова,туку истиот месец на 21 ден почнав со супрефакт и требаше да се пазиме.Кога ми дојде после апчињава,продолжив со супрефакт,и од втор ден со стимулации.Со Господ напред да успеете
jas denes dobiv i mi rece od 5 den na ciklus da gi pocnam i deka od nareden ciklus so inekcii , znaci koga ke mi zavrsi do nareden ciklus moze da si rabotam na slucaj so soprugot a otkako ke dobijam naredn pat moze da se pazam lelee kolku mi e se ova zbunuvacko i kolku i da mi vikaat site i dokotorot i soprugot i moite da ne se nerviram i opteretuvam ednostavno ne mozam
Немоја да си правиш стрес. Во секој случај препрашај. Можеби не си разбрала. и јас истиот месец кога бев на циклопрогинова на 21 ден почнав со супрефакт. Препорака беше пазење. ова е нормален процес кога е долг протокол. Во ваков случај и да сакаш неможееш одма да поченш со стимулации. Тоа значи дека нареден циклус веќе ќе си во процедура и до средина трансфер. Со лесно и опушти се. Сега е најбитно да си смирена и позитивна.
Zdravo na site, jas denes pocnav so superfact i prvpat se bocnav sama vo stomak. Mi se napravi plikce i neznam dali taka treba ili nesto zgresiv? Lani vo raka gi primav i ne mi teknuva da imav plikovi. Dali iglata treba cela da se bocne ili do pola?
I jas sum kaj dr.Vladimir, isto pijam cikloproginova i od denes 21vi den pocnuvam so superfact. Ne se sekiraj samo opusteno, so sreka
@spirkovski со лесно и на тебе и за брзо време висока бета. @kukla21 мене завчера ми ги пуштиле парите од боледувањето за јануари.
Па и јас дури денес видов... Па ми текна одма на муабетот и викам да ти пишам. Добро е значи брзи се во фондов. Браво. Еве частам сладолед.
Не успеавме и овојпат Ми се сруши цел свет, ми доаѓа да се качам на некој рид и да се дерам дур не ми прснат гласните жици. Следно - операција на миоми. Мајка ми па вика - тоа е, отсекогаш за се го бираш најтешкиот пат. Точно е.. но баш се надевав овојпат дека ќе е последно. Поздрав другарки Борбата продолжува....
70 posto od plata vi pustile taka? Jas za Februari znaci kraj Mart/pocetok na April ke dobiam, ako dade Zaev
Оф бе душичка. Ајде денес исплачи се и од утре со ниви сили. се што треба ќе направиш и бебуш во најбрзо време. Нема губење надеж.
Да 70%, ми се плаче колку ми скратиле, ама битно јас и бебуш да сме добри. за живеачка има. мене за 10тина дена од поднесување ми исплатија. Е сега за во иднина ќе видиме. Валјда нема да направат збрка за исплати. Таман фатија ред за побрзи ислати.
Не си сама, имаш тука полно друшки со подадена рака, стабилизирај се, операцијата и за 6м таман последно инф и големо меше Живот без правила..