Sedmi den posle E.T. seuste nisto novo, nekoe novo cuvstvo ili nekoj znak. Premnogu sum aktivna, (rabota, doma, dete..)sto duri i se plasam deka nema da uspeam ovoj pat. No sto i da bide zivot ide dalje Samo vnimavam na ishranata ( sto moze i da nema vrska) da bide proteinska. Terapijata si ja pijam uredno-so mali izmeni. Moze narednive denovi da napravam test-iako e rano cisto onaka da vidam sto ce mi pokaze. Guski do site sto ste vo procedura i iscekuvanje. *
Decki, jas vcera i denes (10 i 11 den po et), napraviv testovi doma i se pojavi kaj dvata mnoooguuu svetla vtora crtka.... me interesira dali toa moze da e rezultat na pregnyl inekciite?
Neeee ne e od pregnilot.Od bebco e.Yupiii.So sreka i so lesno.Povtori pak za den dva ili najubavo napraj si preku krv Koga veke pokazala bleda vtora linija . .Jas od radoznalost posle beta hcg pravev dva testa doma.Od merqk.Konecno da gi vidam dvete crti.Edno dopiranje na testot vo urinatq odma se pojavija dve zar crveni linii
Feminki jas treba da pocnam so primalut nor od 01 mart..za da bideme sigurni deka ke dobijam ciklus i da pocneme so postapkata...01 mart mi doaga 16 den od ciklus....ovie denovi jas imam neobicna zelba za odnosi kako nikogas dosega, a i so soprugot bevme dosta aktivni... dali treba da se konsultiram i da odam na pregled pred da pocnam da go pijam primalut norot...
Јас пак таква аверзија створив кон тие тестови не сакам да ги видам ама затоа правев две бети иако ми рекоа дека нема потреба, онака од што не ми се веруваше
Mene denes mi e cetvrti den od ET a posle sekoe razdvizuvanje me boli kicmata i imam bolki vo gorniot del na levata noga isto kako koga mi doaga menstruacija. Dali nekoj imal vakvi bolki?
Jas vo zivotov imam napraveno 3 testa samo.Dvata koga ostanav bremena pred 8 god prirodno.I edniot na prvoto in vitro.E sega morav da napravam,posle pozitivna beta redno bese test.
Ма каков прегнил после толку време, честитки за бременоста Што е убаво со убави вести коа ќе си се разбудиш
Bolkite ti se od lezenje.Razdvizuvaj se.Mora i krvtq da ti cirkulira.A za simptomot so nogata ne plasi se.Normalni se simptomi,gi imav i jas.Site skoro gi imale.So sreka
@K!k!k0k0s nema otkazuvanje dusicke, macen e patot ama se stignuva do celta. Samo hrabro I za brzo vreme moze da bidne I po priroden pat @Ambra20 dve crti se dve crti, bilo da se poslabi ili pojaki, cestitki so lesno da si ja iznosis bremenosta
жал ми е мила, ајде главата горе и со позитивни вести за некое време, дај боже уште наредниот месец. те гушкам