Втoрник сум нa преглед се нaдевaм немa дa гo имaм мене ми е 3 мм мнoгу мaл и мoжелo дa се исчисти oд сaмoтo крвaрење ке видaм втoрник и ги пијaм фемисaн кaпките биле дoбри ке видaм дaли ке имa резултaт
Рефoвнo ми идеше нa 25 или 26 денa еден месец ги пијaм кaпките и oвoј месец ми дoјде прв пaт нa 28 денa зa средувaњенa циклусoт имa резултaт ке видaм a читaв мнoгу oстaнaле бремени oд кaпките
Jas pravev vtoro ivf ostanav biohemiska i na sleden ciklus si odev so zamrznatite i ostanav bremena znaci i doktorot mi kaza deka ubavo e dodeka si seuste pod hormoni zosto so zamrznati ne se odi neli so stimulacii a tie ne se preporaclivi da se odime mesec za mesec zatoa i tie vauceri se napraveni na sekoj 6 meseci duri i za privatno ivf vikaat 3 meseci...Nema pravilo....edinstveno da psihicki da se relaksira @K!k!k0k0s treba vreme ama jas pa bev mn bas opustena i sigurna vo sebe deka so zamrznatite ke uspeam i taka bese...a imav samo eden mesec razlika od neuspeshnoto ivf
Devojcinja ubav den na site, ponedelnicki neka trgne so ubavi vesti kaj site Pominav na pregled, utre primam stop inekcija i so Gospod napred cetvrtok punkcija. Drzete mi sreka!
se javiv kaj organdziski da go prasam za sovet dali da pocnam so ptimalut bidejki ne se cuvavme...dobiv odgovor deka sansiye za bremenost se.mali, no toj nemal nacin da znae dali sum.bremena i deka trebalo da se cuvame...i sega neznam sto da pravam...ne dobiv nikakov odgovor...
Ubav den na site, imam edno prasanje. Treba da primam ampuli Gonal F (1674den.), Cetrotide (2610den.) I Ovitrelle (2089 den.). Celata terapija cini nad 1500 evra. Ve molam da mi kazete kade mozam da gi najdam poeftini ovie ampuli, osobeno Gonal F. Vo Skopje cenite se tie, ve molam dali nekoj drug gi koristi i od kade gi nabavuva.
Zdravo na site! Ajde I jas da vi jakazam ubavata vest. BHCG 1267. Da se nadevame deka ova treto ivf kje bide treta srekja. Na site vi posakuvam da uspeete vo borbata za bebe.