И пишав на цветче, а еве и за остананите. матичниот ме советуваше, прво да го намалиме пролактинот, потоа да поднесам документи. ми даде терапија, за две недели ново тестирање.
додатно, сосема сте во право. може да пуштиме документи, па да ни побараат пролактин. јас одбирам да го средам пролактинот, па да пуштам. може да ми се одолжи и да изгубам месеци од важноста на ваучерот. на толку чекање, две недели не ми менат многу.
devojki sobiram dokumenti za vtor vaucer preku fondot sakam da ve prasam dali treba dva novi spermogramaa posledniot spermogram na soprugot e od april mesec od inseminacijata
Јас колку што знам не ти треба ново ХСГ . Можно е ново 4Д да побараат, и другите документи не постари од 6 месеци.
Jas za vtor vaucer go ostaviv rezultatot od hsg napraveno vo 2011 god. Mi go vazea,ne mi pravea problem.
јас ке пратам два нови спермограми и сите други документи непостари од шест месеци освен хсг извештајот ке биде стар без ренген снимката која што си стои таму во досието
женски фала за одговорите, јас имам проверувано проодност при лапароскопија, работата е што во извештајот фалеле некои елементи и според мислењето на матичната треба пак да се проверува
Zosto da se izlozuvas na dopolnitelen stres, veke ako mora samo toa ke go dostavis dopolnitelno t.e. ke go napravis. Srekno!