Vo Sistina punkcija 10.000 denari ( dokolku ne dojde do transfer ) plus transfer otprilika se okolu 52.000 denari
девојки да ве известам моето прво ивитро завраши со позитивен тес сега здравје Боже во вторник имам закажано да ми потврди докторката а се надевам и се молам дека се ке биде во ред. три години брак и 6години врска се случи ви посакувам успех на сите
Cestitkiiii...so lesno i ubavo da ti minat mesecite Se izvinuvam,no dali mozes da ni kazes sto bese problemot kaj vas? Kolku folikuli imase?...so stimulacii,ili na priroden ciklus i kolku oplodeni jk ti vratija? Pozdrav i sekoe dobro mila
Честитки имај си убава и лесна бременост супер почнаа да ни се множат трудници,ајде да имаме уште нови мешиња
Cestitki, imaj si lesna bremenost alekccc, daj boze naskoro od site koi se ovde da procitame po edna vakva prekrasna vest. Uzivaj vo momentite koi sledat
што QUOTE="Ninichka, post: 2382988, member: 95939"]Cestitkiiii...so lesno i ubavo da ti minat mesecite Se izvinuvam,no dali mozes da ni kazes sto bese problemot kaj vas? Kolku folikuli imase?...so stimulacii,ili na priroden ciklus i kolku oplodeni jk ti vratija? Pozdrav i sekoe dobro mila[/QUOTE] Ninichka јас немав редовен циклус на сопругот спермограмот не беше сјаен превевме три инесминации на кој јас добро реагирав со фолекули само спермограмот ни паѓаше првпат ни беше 9милони па 4 па 2 и на крај се одлучивме со инвитро. бев стимулирана со 20 фостимона по две на ден и супер факт паралелно од петнаестиот ден со јасмин таплетите . а јасминот ги пиев три месеца пред ивитрото . ми извадија 9 јаца клетки од кој 5 се оплодија и беа со добар квалитет и послем 4 дена, две ми вратија првите 3 дена лежев послем станував се шетав по малку не качував само степеници и не петнаестиот ден направив домашен тес и излезе позитивенпа здравија во вторник ке видам што како е се молам на Госпот дека се ке биде во рет и што побрзу кај сите не само што сме овде кај секој жена што го посакува ова да и се исполни ако има некој некое прашање слободно
Ninichka јас немав редовен циклус на сопругот спермограмот не беше сјаен превевме три инесминации на кој јас добро реагирав со фолекули само спермограмот ни паѓаше првпат ни беше 9милони па 4 па 2 и на крај се одлучивме со инвитро. бев стимулирана со 20 фостимона по две на ден и супер факт паралелно од петнаестиот ден со јасмин таплетите . а јасминот ги пиев три месеца пред ивитрото . ми извадија 9 јаца клетки од кој 5 се оплодија и беа со добар квалитет и послем 4 дена, две ми вратија првите 3 дена лежев послем станував се шетав по малку не качував само степеници и не петнаестиот ден направив домашен тес и излезе позитивенпа здравија во вторник ке видам што како е се молам на Госпот дека се ке биде во рет и што побрзу кај сите не само што сме овде кај секој жена што го посакува ова да и се исполни ако има некој некое прашање слободно[/QUOTE] So lesno neka ti e bremenosta milicka, ti posakuvam se najubavo vo nea A kade pravevte in vitro ?
So lesno neka ti e bremenosta milicka, ti posakuvam se najubavo vo nea A kade pravevte in vitro ?[/QUOTE] во систина
во систина[/QUOTE] Но кај кој доктор мила? Офф , извини што сум вака љубопитна, но моментално сум во избирање на доктор за правење ивф, па затоа прашувам
Но кај кој доктор мила? Офф , извини што сум вака љубопитна, но моментално сум во избирање на доктор за правење ивф, па затоа прашувам [/QUOTE] нема потреба од извини душо кај Др Клементина Кузевска
нема потреба од извини душо кај Др Клементина Кузевска[/QUOTE] Леле ептен ми е мило вака кога ке слушнам убави вести , дека на ова мало парче земјичка ке ни дојде уште едно Македонче или уште едно мило и невино душиче. Како и да е миличка, од се срце ти посакувам да си доживееш најубава и најлесна бременост. Те гушкам силно
so lesno alekcc daj boze site da ja soopstime taa ubava vest. Jas denes pak go proveriv estradiolot 110 e nesaka pa nesaka. Nema rast na folikulite, sega doktorot mi rece da go proverime nekoj drug hormon so nemozelo ovde da se proveri go prajkale vo Germanija nz tocno kako go kaza pa da vidime sto ke bidi. A so ineksiite nemalo da ima nikakov efekt ako sum gi prodolzela so mislite vie za ova?