Честитки @iki26 Инфо за редундирање за клексани. Документи дадени на 31.01 пари на сметка на 24.02. Никакво решение дома не стасало.
Браво што убаво почнат ден и месец. Ајде само вака да продолжи. Со лесно да си ја тераш бременоста и се читаме во труднички
Sigurno zalutalo pismoto .Mene mi stigna izvestuvanje.A ne sum proverila na smetka pari,cekam zaedno so ovie so podnesov pred edna nedela
Cestitiki i od srce ti posakuvam samo ubavini i lesna bremenost. Jas izdrzav do denes (14 den po et) i betata kaj mene e 815
Abe vcera mu kazaa deka za gonal f bilo bitno kolku internacionalni edinici ke primis. Mene doktorot ne mi precizirase i.e.tuku samo ampuli napisal. Taka sto site velat sto gi prasav deka ne moze da bidat kako ampuli bidejki 40 se mnogu. Vo solun vo taa apteka sto mi bese posocena ovde prasav denes, gonal f od 300i.e. e 310 evra, a od 9i.e e 115evra. Znaci ne se racunaat kako ampuli, tuku i.e pa ke si pretvoris vo ampuli. Mojata logika e taa. Ti kolku i.e trebase da primis vo tie 5 gonali?! A da, cetrotide ovde e 45 evra vo solun 32 evra. Definitivno vo stranstvo se poeftini.
Zdravo zenski prosle prvoto privatno neupesno invotro podnesov dokumenti za vaucer denes go dobiv prviot vaucer preku fondot sega treba da napravam histero i laporo pa na imvitro dobar doktor u drzavna ili cair da preporacate pozz.
Jas mesecov kje pravam histero kaj Zoran Ilievski vo Cair... Doktorot mi ostavi mnogu ubav vpecatok, bev 2-3 pati kaj nego da izdefinirame se, i ja stekna mojata doverba.
jas kolku sto se sekjavam pred okolu dve godini bea poedinecni verojatno bea tie najmalite 75 ie,ne ni znaev deka ima i golemi pakovanja. gi kupuvav u dona farm i odma me bockaa u sistina. jas bev togas na priroden modificiran ciklus, mozda zatoa tolku malku primiv...