mdenkov ти благодарам и тебе и на сите ви благодарам и ви посакувам што побргу да ја остварите својата цел и да се израдувате и во брзо време сите да си ги галиме своите мешиња
alekccc cestitki imaj si ubava i lesna bremenost sekoe dobro inaku da ve izvestam feminki vo nedela sabajle sum na punkcija pa ke vidime sto ke bide pozz
Девојки, сега случајно го видов ова . Поздрав до сите http://zdravstvo24.mk/2015/04/17/fzom-baranjata-za-in-vitro-po-elektronski-pat/
So sreka duso, jas vcera odlicno pominav na punkcijata(osven sto bev preplasena od igli i od anestezijata) se,se zavrsi dobro mi izvadija 12 jajce klekti i site bea polni -deneska mi se javija deka podobro od ovoa ne moze-site 12 mi bile oplodeni................srekna sum...se nadevam deka krajot ke ni zavrsi so dve crticki
Ова е супер, уште да можеше и документите електронски да се доставуваат, а не да треба пак да се носат во подраќните единици, ќе беше целосно електронски процесов.
Da, slusav na vesti denes, no seuste ne e vo funkcija. spomnaa nesto od tipot "poradi specificnosta na problematikata, originalite od dokumentite seuste ke treba da se dostavuvaat vo podracnata sluzba"... No nesto sto mnogu me izraduva e i toa sto imalo moznost za besplatno in vitro za vtoro dete
Prekrasno, so sreka neka e, site stiskame palci za dve crticki Patem, ako imate moznosti, mozete da razmislite i za zamrznuvanje, ova e odlicna moznost za toa.
od 12 oplodeni jajce kletki- deneska imam 6 so eksta kvalitet ,a drugite 6 isto se delele no bile pobavni, e sega ni ostanuva da cekame utre da videme dali i tie 6te pobavnite ke se delat pravilno
Ајде со лесно нека е мила... Ти посакувам премногу среќа и се да си помине во најдобар ред. Чувај се...