Pravev in vitro prethodniot mesec me stignav do transfer...Sega se fatilo prirodno..utre ke idam na pregled ke vidam sto ke kaze doktorot
Lele so ubavo.Posle dozd sekogas doaga sonce.Ete dokaz na tie so ne veruvaat,koga najmalku ocekuvas togas Gospod ke te blagoslovi.Bremenka si,napraj si beta hcg i dobredojde vo drustvoto.
Bravo duso mila,kolku me izraduva da znaes. So sreka i so lesno...I te kako Gospod cuva po nesto ubavo za sekoj od nas...
Lele @podravka milaaaaa.....bravooooooo! C E S T I T K I ! Mnogu se izraduvav.....neverojatno,no vistinit
Leleeee se naeziiiv cela od srekjaaaaaaa...Bravoooooo cestitkiiii od se srce imaj si ubava shkolska bremenost.Ete kako Gospod nikoj ne eee site ke uspeeme i site ke se iscistime od ovaa bolna tema
Честитоооо,доказ дека никогаш нетреба да се откажеме од надеж и вера во Бог.Тој е над се и над секој проблем.А каков проблем имавте вие?
Denes dobiv vo 16h.no sestrata na doktorot mi kaza deka e pokasno da se racuna od utre prv den zosto na vtor den treba da pocnam so stimulacii.Kazete mi vie kako racunate? Zosto sekogas stom e pred 17h bilo prv den a ako bilo posle 17h toa se racuna nareden den ko prv da e i sega nekako deka rece zenava vaka i me zbuni...da ne nesto mi se poremeti vo procesot na stimulacija ili nema sansi???
Da taka racunaat, jas dobiv isto popladne i mi go racunaa utredenta kako prv den dobieno, ne se sekiraj ajde so lesno i so sreka. I jas cekam da dobijam i da pocnam so stimulacii