Ti blagodaram od se srce na odgovorot nesto zamre forumov za pomosh i tie sto sme na maka retko koj odgovara kolku pati pisav ovie denovi i nisto ne mi se pomogna a covek koga e ispanicen bara pomos od covek sto pominal niz ova nasevo no toa e falaaaaa ti sto me smiri i so lesno i so srekjicka na tebe pa tuka ke sme si nekade pa ke cekame visoka betaaa.
Vistina nema mnogu na forumov denovive, mozebi se dolzi na ubavoto vreme kako i da e ne si sama, samo relaks i se ke bide kako sto treba
Fala mnogu osven sto imam slabi jajnici sto proizveduvaat po 5-6 j.k drug g problem nemame a 10godini si cekavme ...
Sega she vrakam od doktor nemozese da vidi vika she somneva vo Edna tocka ama vo petok pak da idam spored mene okolu 18 dena bi trebalo da bidam @stevemila to koj den od transfer bese na pregled I we vide plodot?
@podravka cestitki mila, so lesno da si ja iznosis bremenosta @pile30 taka mi racunale I mene, se sto e posle 15 casot prv den ti e nareden den, nisto ne moze da se zgresi.Ajde so lesno I tebe pa I ti da ne raduvas so II linii
Srcka na 14den pravev beta hcg,na 18den bev na eho.Ne se baziraj na moevo,so in vitro sum i procesot na oploduvanje e drug.Plus kaj mene bea blastocisti.Vo druga faza vrateni.Moja preporaka ti e utre ispitaj beta.
Добар ден Чекам кај доктор Трајковски за консултации,а нозе ми се тресат. Некое убаво чувство во стомак (не се пеперутки) Ај за арно убо нека е
Ne se sekiraj, slusaj go doktorot. I kaj mene bese isto. Dobiv vo popladnevnite casovi i se smeta naredniot den za prv. Neli na 3den hormoni se ispituvaat i jas bev zbuneta. Opusteno i sledi upatsva od doktorot Srekno!
Mene na sekoe odenje kaj nego mi bese taka.Poso znaev kakov e pozitiven i znam koga ke mu ja vidam facata ke mi pominat site grizi.
Девојки денес ми е 12-ти ден од трансфер и си ги видов двете црти ( позитивен тест) уште неможам да се израдувам целисно ама може уште утре ке идам за бета па да се осигурам .. Ви посакувам овој убав женски месец сите да си ги видат двете цртички
Завршив Втор ден од наредната менструација да одам и ке почнеме со краток протокол. Се надевам со Господ напред се да биде како треба
Ubavini.So ubavo vaka sekoj den da ne raduvate.Ubavo ni trgna, na pat sme do cistka od ovde hihi.So sreka mila i so lesno
Јупииии, со лесно мила. Поубав почеток на оваа недела, па и на месецов нема. Пример дека невозможното станува возможно.Еееееј браво и јас вака би сакала да си се радувам кога најмалку очекувам. Радувај се и уживај.