[QUOTE="kukla21, post: 3278608, member: 77880"]Аууууу! Касно гледам ама се исповозбудив!! Не можев да дочекам да дочитам до крај!! Честиткиииии!! [/QUOTE] Mila moja kukle Kukle moja ...
Девојки, додека ставам вагинално утрогестан(3*1од 200мг) нема да добијам и во случај да нема бременост?
Kaj site e razlicno, kaj nekoi im doaga dodeka stavaat utrogestan, primer 10 ,11,12 den po et a kaj nekoi duri I posle nekolku dena od prekinuvanje na terapijata.Dokolku nema bremenost ke si dobies.Daj bozeda ne raduvas so
Женички после колку дена најкасно ви дошол циклусот после неуспешно инвитро? На прошлите ми доаѓаше за 7 дена максимум, денес 12-ти ден откако прекинав со терапии абер нема. Бетата беше апла негативна <1, домашен тест негативен, за природно нема шанси.. Изгледа се пореметив нешто со хормоните
Posle 10 dena-12 dena,ke dojde, potesko probiva i od site hormonski inekcii,vaginaleti i tableti sto sme gi primile.Da se stabilizira organizmot.
Na vtoriot mesec posle ivf na site im docni mene 9 dena, ke ti dojde od hormonite ti se, ili daj boze da si bremena. Pozdrav
Devojki ponagajte utre otvoram historija za histerioskopia, dali boli kako se custvuvate posle dali zemate nekoja terapija, pozdrav