Za histerioskopija vo Gak mi pobara da odam tamu da mi pravat krvna slika, pap test sto ne razbiram kako ke go napravat pap testot koga jas sum so ciklus, i krvna grupa. I da pijam kontraceptivi dodeka tie ke mi kazat koga da prekinam. Utre treba da odam kaj anesteziologot ama se plasam deka ke me vratat zatoa sto sum so nastinka. Sto mislite moze da me vratat mislam do drugata nedela ke se oporavam.
Ajde da se prijavam od vecerva pocnuvam so stimulacii so kratok protokol.Ke primam po 3 Menopur i vo nedela plus Cetrotide i vo ponedelnik na exo i hormoni.So Gospod napred na site so lesno sto se vo postapka
So lesnicko i so srekja da ni e i jas pocnuvam od denes vo 19:30 ke se bockam so Menopur po 3 inekcii tebe sto ti dadoa? Ajde kako Gospod nikoj ne e ke imame zdravi j.k da se oplodat site i nazad vo meshkooo
Ај дојди прикачи ни ја сликата и во Поддршка за сите оние што сакаат да забременат За мала мотивација и пробуваме месецов да срушиме февруарски рекорд на позитивни тестови Патем, Бог со тебе овие девет месеци!