Sega primam decapeptyl treba da dobiam pa ke pocnam so stimulacii,arno ama uste ne dobivam i se nerviram ete toa
Среќен празник,дами! Најголемите,најсилните, жени,лавици и идни прекрсани мајки овде сум ги сретнала и ви посакувам господ да ве израдува оваа година сите со по едно или две бебчиња! Кога сум даун (како денес) црпам сила од вас! Борбата за децата почнува од пред зачетокот ,но трае додека сте живи! Ве
А зошто се нервираш. Сега треба да си најопуштена. Почнуваш убава битка и треба само позитивно. Ќе добиеш во секој случај. Неколку дена плус не ти менува ништо.
Da ti kazam , ne primav kontracepcija, taka mi rece doktorot , bidejki za prvoto invitro piev kontrceptivi i ne dobiv mensiz, mozebi toa bese pricina za neupehot, po moe, zatoa i se nerviram sto ne sum dobila seuste, inaku imam redovni ciklusi. Kazi mi za tebe , ti do koja faza si, imas li napraveno invitro?
Ne se sekiram jas za nekolku dena tuku se plasam ako ne dobijam voopsto, bidejki za prvoto invitro taka bese, ne dobiv voopsto, i mozebi toa bese pricinata za neuspesno invitro, Me razbiras li sega? Ti o koja faza si, si pravela li invitro do sega?
Sreken 8mi Mart zenicki mili! Jas denes gi podnesov dokumentite za vtor vaucer,pa sega so Gospod napred...se nadevam na brz odgovor i konecno da uspeeme...
Ајде со Господ напред мила Секако дека ќе успеете, се ќе биде. Со позитивна енергија, верба се ќе биде Те гушкам