мм имаше иста ваква дијагноза, пред околу 3 год, сега има нормален спермограм. Јас мислам дека цело време имаше некоја бактерија што не може да се „избрка“ правеше брисеви, спермо култура уринокултура, некогаш ќе има некогаш ќе нема бактерија. Почна со здрава исхрана, без алкохол, вежбање, витамини, лекови и не знам точно од што и како, но сега се му е во ред, неколку пати направи спермограм и во ред му е. Незнам од што точно му се среди, но еве ок е сега. Инаку на последното ивф имавме5 оплодени јајце клетки, така што да не се секираш многу, и еден е доволен...Всушност за тоа и служи ин витрото, кога има вакви ситуации да ги решава, само позитивно, и ќе биде, и да не се секираш ич
Имавме ние едно ИКСИ неуспешно, се оплодија 8 ембриони мегутоа не се делеа добро. Сега се спремаме за второ ИКСИ па имаме и терапија мм да се боцка, па ќе видиме Господ златен на сите ќе ни даде.
Zencinja kazete mi tie sto se imate bockano so Cetrotide dali vi se napravi plikce i crvenilo i dali vi otece mene da mi otece me cesha mnogu ko alergiska reakcija mi izgleda ova