Ti blagodaram mila mn na podrskata polesno bilo koa ke spodelis so nekoj koj te razbira...so lesno i na tebe i mn sreka
Ohhhh me utesi malku iskreno i radi toa se odrav od placenje 3 dena i i samoto nnekako me tera taka i deka imam menstrualni bolki i mislam sekoj moment ke dobijam pa uste poveke se utepav od placenje....ohhh nisto ne mi bese tesko vo celava procedura ama iscekuvanjevo me unisti...aa i ti posakuvam lesna bremenost i se najdobro ...inaku kolku nosis edno ili dve...
Јас имав мака минатиот пат после пункција. Дури и повраќав дома. Пробај да заспиеш. Ќе ти мине до утре.
I jas poslednite dva pati histroskopija i skreching mi bese maka povrakjav doma ednas dva pati i vrtoglavici i koga legnav vecerta sobata mi setase no od anestezijata e taka ne sekoj reagira vaka no ne se plasi ke otspies vecer i od utre ko nova
I jas si she nervursm iti nemam BA's ni eden simptom ama BA's ni eden...I mi we vrtat crni misli samo...ufff
a sto ako ne pukni prirodno ne mi e jasno i koga se gleda toa mene sega mi zakaza koga ke mi dojdi na 2-3 den da pojdam za da pocnime so stimulacii ama koga ke go punktira ako veke go pravi toa ili koga ke pukni ne mi e jasno toa.
Милички.... Имам само да ви кажам дека ве читам редовно и навивам за сите.. Дај боже во скоро време сите да сте со мешина со по 1 или 2 Кои ќе ве прават цел живот горди родители... А верувајте дека ќе биди
Да ве прашам дали некој поднесувал приговор во фондот? Тоа е нешто како образец или писмо му пишуваш со потписи од сопругот и од мене или треба некој друг печат, потпис? И каде се наоѓа директорот на фондот каде треба да се оди за да се остави тој приговор? Ај некој ако имал искуство со вакво нешто да ми пообјасни што како оди оваа процедура.Плс
И кај мене хистеро беше исто.. Отидов за преграда, најдоа и полип на заден зид, па ги отстранија двете. Се чека за резултатот (2 и нешто месеци) пошто материјалот го праќаат на анализа. Платив 2.200 ден кога отидов по резултатите, на ГАК, Тофоски ме оперираше. После имав слаби болки 1 ден и крварење 2-3 дена, не се секирај се послабо ќе е и ќе престане.
Moram da vi kazam deka mn mi e krivo sto ne se zacleniv porano vo grupava...Denovive bev mn unistena ,ama otkako spodelivte nekoe mislenje so mene mn mi olesna i mi se vrati raspolozenieto .Vi blagodaram prekrasni ste..I da sakav da prasam dali site ste go imale toj kafen iscedok ...kaj mene bas bas nisto nema..ima mesto za zagrizenost ili ne..
Пак јас со прашање Специјалист за ин-витро со многу добар ембриолог кој би ми препорачале: Трајковски- Ну Борн, Петановски - Ремедика, или некој друг? Исто ако знаете кој доктор работи втора смена. Значи после 17часот? И сабота цел ден ми одговара.
Јас ќе ти го додадам и Ивановски. Прилично агресивен е во постапките, може да ти одговара. Секој вторник е 2ра смена Закажи кај сите. Види кој ќе ти фати око и држи се до интуицијата.
Ајде бидна и тоа крварење јас имав 2 -3дена по малку,а болки само тој ден. Сега со Господ напред чекаме убави вести
Jas nemav nikakov iscedok imav samo menstroalni bolki no ne konstantni tuku izretceni vo tekot na denot gradite mi bea poteceni i tolku pa pak bev so pozitiven test zatoa ne se stresiraj samo pozitivno i ke bide se vo red.Site sme razlicni razlicno reagirame na se zatoa relaksiraj si se eve se blizi denot do pozitivniot test.So srekja
Da sum, i tebe da ti se vrati sto poskoro Inplantacisko krvarenje (toa kafeav ili rozov iscedok) jas nemav.