Maticnata ne ti gi pregleda rezultatite od brisevite?Na niv pisuva ako imas bakterija togas e pozitiven i ti pisuva podolu antibiogram i treba da se primaat lekarstva odreden period.pa da se povtori pak ispitiuvanjeto za da se znae dali e unistena bakterijata.Vo fondot posebno se rigorozni za ovie brisevi,Mora se da e negativno i za tvoe licno zdravje,bidejki i koga ke pojdes kaj doktorot koga ke ti gi vidi pozitivni rezultatite i toj ke ti kaze deka mora prvo se da se iscisti pa posle da se pocne so postapka.Ne se sekiraj ako e kandida polesno se leci,ke si povtorie i ke si go pustis negativniot rezultat od brisot.Srekno
Vi blagodaram na podrskata na site ,mnogu mi znaci navistina...No ocekuvav pa za toa nekako ne se ni potresov mnogu,..Tesko e da ne e seedno ,ama sto moze da se pravi za narednoto ke ideme spremni so site napraveni ispituvanja skrecing i se sto e potrebno...Vaka na koro veke ne..Toa e uste ednas fala na podrskaata ,prodolzuvame da se druzime ponataka...Na site sto ste vo postapka mn mn sreka... I nekoj od poiskusnite da me upati sto se se ispituva da eleminirame se,, I kako se brojat 6 meseci od denes ili od transfer toa ne mi e jasno pa ajde ako moze nekoj da mi podobjasni
Само позитивно и нареден пат ќе биде. Мене ако ме прашаш дај си барем еден месец да се опуштиш после целава постапка, па после почни со останатите испитувања штом си решена да ги правиш. 6 месеци се бројат од сега, не дека 2 недели ќе ти променат многу, така да имаш време за се.
a kako ti ja otkrija bakterijava od macinja kucinja,na obicni mikrobioloski onie standardnite,ili na posebni ispituvanja bese. @@Samovila@@ pobaraj od maticniot da ti dade uput za na transfuziologija za vrodena trombofilija.Slednoto ivf pred da go pocnes mesec dva pij si omegazon,dobro e za jajcekletkite.Odmori malku i sledniot pat ke bide
Единствено испитување за заболување од измет од животни што го знам јас е испитувањето за токсоплазма (односно торч што опфаќа испитување за токсоплазма, херпеси и рубеола). Ако мисли на ова се прави преку крв на микробиологија. Јас го правев сега во бременост.
Iskreno i jas se iznenadiv sama od sebe kolku bev prisebna i smirena...Morame da si gi cuvame zivcite za decata...