Jas Jas vo sabota odam, vecer ke primam stop inekcii inace toa beloto ligavo e normalno, jas sekogas go imam pred ovulacija
Во Бугарија. Искуцај го името на апчињата на google и ќе ти се појават неколку бугарски страни од каде што можат да се набават. Околу 30 лева се.
@pile30 i @spirkovski so sreka i na dvete da bide se kako sto treba, pa spodelete iskustvo..jas utre odam za da proverat hormoni i da mi prepisat terapija..se nadevam i jas ke stignam prvo do punkicja pa posle do zdravo embrionce da mi vratat...
Petanovski epten povrzan so bugarija .So li ne mi preporaca da kupam od tamu.Isto me prakase vo nekoja privatna bolnica da pravam nekoi ispituvanja.Koga odbiv me prati vo hemolab.I mi gi povtorija site ispituvanja so gi imav prethodno napraveno vo drzavna.Frlanje pari.Jas bev prezadovolna od nego,da ne se razbereme greska.Dobar doktor,dobar covek,sekogas dostapen koga ti treba.Samo malku ova so frpanjeto pari nastrana me nervirase,ama toa e
Ве молам пуштете линк за Ovaboost во Бугарија,најдов само една страна цената е 72лева.Другите се од Amazon
@pile30 I @spirkovski so sreka mili, da izvadat zdravi I kvalitetni jk, da se oplodat sto poveke I da si sedat kaj mama vo mese do kraj
Не знам баш каков е хаха Ова ми е искуство од колешка моја , јас не го ни познавам. Јас сум задоволна од Трајковски , тој ништо не ми кажа да пијам дури и за мутациите кажа дека биле ок. Како и да е , секој со свое искуство И јас не би сакала фрлање пари на страна