Тоа се витамини. Што се секираш за тоа?! Мене трансфузиологот ми кажа 5мг да пијам, а гинекологот 2х1. Решив да го слушам гинекологот. Како мина ти? Едит. Видов си пишала
Da ama neli moze tie pari sto se zapirat od plata ,pak gi upotrebuvame znaci taa se polni ama pak mozes da gi iskoristis.
А што всушност те интересира? Ако имаш лимит на картичка плати со неа. Ќе си уплаќаш на неа согласно извештајот кој ти го испраќа банката. Најчесто картичките се револвинг, па парите може да се "вртат" нон стоп.
Super. So sreka i do mnogu oplodeni eembrioncinja.Daj boze dve vo mesko da si rastat.Obavezno da si zamrznes
Taka e ama sumata na kartickata e 60 iljada denari neli,a samo za transver placame povece od 90 iljada denari,e toa ne znam kako ke funkcionira?
a kako odi punkicjata ..dali si celosno uspiena...posle kolku vreme se razbudi...ajde so lesno i ubavo da se razvivaat
Не можеш да платиш со кредитна, ако го немаш целиот износ. За жал само чековите го нудеа тоа што ти го сакаш сега.
Odlicna brojka daj boze sto poveke da se oplodat,da se razvivaat odlicno I da si sedat kaj mama vo mese do 9 I kusur meseci
So sreka I so lesno mila da ti pomine celata postapka Vo vrska so punkcijata,na denot na punkcija ke ti stavat anestezija, ke zaspies, nema nisto da pocuvstvuvas, e sega koga ke se razbudis,mozno e da imas bolki (kako menstrualni).So lekarstva ke se smirat bolkite.Ke si se oplodat izvadenite jk, ke ti gi vratat I ke si sedat vo mese kaj mama do kraj
@spirkovski со лесно утре. Опушти се психички и без страв. Јас за второто чекав 6 без ништо, па наредните два собирав документи, па после два поднесов за ваучер, па 3 месеци откако ми го одобрија почнав постапка Битно бе опуштена и психички спремна. Во тие година и кусур максимално се посветивме на себе, на дружби, на шетање, на се што ни пружаше задоволство. @delvi со лесно постапка. @pile30 одлично. Ајде сега супер борци да се сите твои ембриончиња,
Vi Blagodaram od se srce od vasite ubavi zelbi vo Bozji ushi.Se nadevam na pobrojni kvaletetni embrioncinja.Da bi sakala ako ima kvalitet da zamrznam.Ednas imav zamrznato i terav transferi na privatno pa so Gospod napomos da mi gi cue molitvite
Te spremaat vo sala te uspivaat i se zavisi od br.na j.k kolku imaat za vadenje tolku se zadrzuvas tamu posle na intenzivna i se budis.Mene mi e najbitno sto vo momentot ne osekjam bolka za da go ostavam dr.da si ja zavrsi rabotata do kraj.Imase denes i zeni so po 1 ili 2 j.k pa gi uspivaa zosto sakale taka tie.Pa ti stavaat infuzija vo nejze nesto za bolki ako imas..Mene plus i elektroliti mi pustija radi jajnicite da sprecat hiperstimulacija deka sum so pcos i deka se ispunktiraa mn j.k.
Pijam pijam no mi bese mnogu loso na zeludnikot od anestezijata nisto nemozev da stavam vo usta ispiv samo edno sise od 750ml i drugoto do pola a utre poveke...Fala ti se nadevam deka ovoj pat ke uspeeme do kraj cela bremenost
Hello girls. I'm new to the group of all send you luck in achieving our greatest wish soon to be parents. I want to ask what are the prices in your country for starting ivf ???
In Israel ivf is free, you will have to pay only for the meds like 270euro. You can also go to a private clinic and the price will be like 190euro for egg collection and another 90euro for the transfer. I thing Israel is the only country that processes fertility treatments