Фала ти Што побргу и ти да не израдуваш со висока бета. Позитивна мисла има секако другото како Господ сака така нека биде
Како мислиш дали има шанси? 9ден ако е 7,5, а секој ден се дуплира. Така да 10ден - 15 11ден - 30 12ден - 60 13ден -120 14ден - 240 И на 14ти ден се прави тест преку крв, незнам кој несалам те избрзал Чекаме резултати твои за неколку дена
Zdravo feminki jas cekam ovie denovi da do bijav menzis pa zdravje so gospod napred pocnuvam so mikroginone 10 dena pa za ponatamu ni jas neznam mn sum vozbudena I mn srekna ovoj moment veke 5 godini go cekam
Dali e vistina deka vo Newborn garantirale za uspehot od ivf i deka medicinskata usluga se plakala otkako ke bile vidlivi rezultatite?! I kakvi se iskustvata na onie koi pravele ivf ili zamrznale j.k vo ovaa klinika? I dali nekoj moze da mi kaze cena za istite, ivf i zamrznuvanje na j.k?!
Jas pravev vo New Born, ne plativ nisto bidejki bev so vaucer no ne veruvam deka inekciite bi gi dale besplatno , za zamrznuvanje embrioni plativ 24.150 za 1 godina, sekoja sledna se doplaka 6.150. A za uspeh mislam deka niedna bolnica nemoze da garantira.
C cccc, a vo Sistina za zamrznuvanje na j.k za 1 godina e 80.000 denari bez hormonska terapija, a sekoja sledna godina se naplaka po 10.000den. Ne znam zosto e tolku mnogu skapo vo Sistina, se nadevam deka imaat najsovremena aparatura i deka toa e nekakov garant za uspeh potoa. Istoto se odnesuva i za nacinot na cuvanje na j.k i embrioni. Ne znam sto vo sprotivno bi ja opravdalo ovaa visoka cena na uslugata
Garancija nemoze nikoj da ti dade..Jas pravev invitro vo Newborn preku fond i uste na pocetokot doktorot mi rece deka ne e 100% sigurno ..i so plakanjevo ne e taka voopsto...Moze bi ako pravis na privatno pa na kraj ke platis se ..ama veruj kaj i da odis segde se se plaka...Ja vo new born embrionite gi zamrznav na 3 meseci i za 3 meseci plativ 18000 den. I odma mi rekoa da platam...Ko so citam na site razlicno naplakaat... Iskreno jas od doktorot sum prezadovolna mn dobar pred se covek pa doktor ,obicno po neuspesno invitro site gi odjebavaat taka kazano ili krevaat ramenici, ili ne digaat telefon i nezz so, raka na srce covekot mi se javi odma po testot i razzgovaravme so ke praime ponataka iskreno mi godese razgovorot ,mi vlea nades ..Ama za smetkovoditelkata imam cuvstvo cenite ko od rakav da i gi vadi ednas za progrsteron mi naplaka 800 ednas 850..citav nekok za 1 godina zamrznuvanje plakale 20 iljadi mene za 3 meseci 18000 mi rece ..vo glavno toa e so tte interesira prasuvaj