A jas da se nadovrzam okolu plakanjeto za zamrznuvanje ..Vo Remedika za 5 god. Da gi cuvaat embrionite plativ 34000 denari
Spirkovski mila gali mesko I za dve nedeli visoka beta,im posakuvam I na site drugi sto se vo postapka visoka beta
Spirkovski mila sto tti dade doktorot da pies za endrometriumot,i dali jadese cveklo I ananas I imase li podobruvanje na endrometriumot
Здраво,морам и тука да споделам нешто,неодамна бев кај една жена што бае,по препорака на една другарка која за жал го изгуби детето поради наводно нешто направено беше кај женава и остана повторно бремена и има сега две машки дечиња.оти.ЈАс бев за други раб Доколку сте заинтереирани ќе ви дадам контакт,не сакам да испадне дека рекламирам или демек не знам што.Искрено,сакам да помогнам .Позз
Da srce jadev ananas i sok od cveklo, na den na transfer mi bese 12mm od terapija primam prolutex uste utre a posle toa ke pocnam so progesteron depo, utrogestan 3x1, estrofem mi rece nema potreba
Spirkovski mila pa super ti e endrometriumot,a pred nekoj den koga kaza deka doktorot Ti rekol deka Ne e dobar kolku ti bese endrometriumot
Malce tazna no mora glavata gore.Pomina i transferot mi vratija 2 blastocisy so dobar kvalitet no za zal poradi losata mofrologija na sperma ne bea so dobra i pravilna delba ostanatite i nemase za zamrznuvanje.Si se isplaciv od pladne no od utre gotovo mora glavata gore i da se pazam i si gi zacuvam moive junacinja vo meseto.I koga da si odam se super se osekjav i mm da plati i koga mi se svrtea svetko temnica pred oci se izguvi skroz pa na kolicka me stavija i na krevet me legnaa i mi se podobro kolabirav uzas od stres moze li nesto da se desilo na embrioncinjata??? Ah.... Ne mi e seedno deka ova mi bese posleden vaucer a nemase za zamrznuvanje a mnogu sakav no ziva zdrava eve neka mi e na pomos Gospod i da mi bide uspeshno ova ivf do kraj prvo pozitiven test i do kraj na bremenosta ...
Za Nev Born da kazam moe iskustvo.Zamrznavme 4 embrioni na dve god.Plativme 30 iljadi.Ne plakav nisto osven 3 merionali plus so gi primav.Duri imav hormoni plus a ne plativ.Taka da prezadovolna sum.Spirkovski srcka so sreka i da ne izraduvas so visoka beta
Daj Boze da ne mi trebaat drugi eskimci Mi rekoa otvoreno ke gi zamznime no nema da go izdrzat odmrznuvanjeto a togas spremanje terapii cuda i op nema embrioni...i imase pravo seficata...I prosliot pat moze nemalo dobra morfologija pa imav 7 zamrznati od koj 4 bea ok a drugite izumrea a i togas vikaa deka se so dobar kvalitet...no i mm mi 1.2 milijoni sega 1.7 podobruvanje i vo morfologija no ete koga ne saka ne saka moze Bog saka vaka za ovie dvecki da se dobri i da si rastat vo mene 9 meseci