Кога го видов напишано одма знаев дека е толку. Тоа е. Еден куп пари дадени за се и сешто, веќе не ни знам што сме плаќале и колку.
Ti pustam sreka za visoka beta , no sekako trudno si, stom ima vtora crta na testot. Mene na 16 den od et pa epten bleda mi bese crtata.
Im cestitam na site so pozitivni testovi!..da imate lesni bremeni meseci i da uzivate vo sekoj den od golemoto mese! Inaku mene denes mi se javija deka mi e odobren vaucerot i deka e praten po posta. Izmesani cuvastva, radost, vozbuda, strav Vo sekoj slucaj eden cekor poblisku do bebe. Sega malku ke pocekam, deka ke se selime vo svoj dom, malku da se sredime i da ja pocnam postapkata na raat. Ve guskam SITE
So sreka mila I so zdravje da si sedite vo noviot dom.Na noviot dom ke mu treba uste edna prinova za da bide veselo I toplo katce za site sto ke si sedite vo nego.Nabrzo ke se raduvame site so tvojata radost
Mnogu pati kazav ke se povtoram pak,betata na 16 den mi bese 99 pa eve go sinko me poluduva. Neznam zosto tolku rano si pravite stresovi na organizmot.Mozebi sega embrionceto se implantiralo, sepak e 12 den seuste rano. Ocekuvame ubavi vesti od tebe
добар ден женички го напрајв брисо за кандида негатиев е дали ќе можи да му го испратам по пошта или треба кај шо ги оденесов дукументите
@Lavica2602 stom e nad 5 e bremenost..ne panici pred vreme ...misli pozitivno i kako od den na den raste se poveke betata a so toa i tvojot mesko