Mila, nisto strasno so crinonot. Stapce ,od ednata strana meurce(sto treba da go pritisnes pri aplikacija),od drugata strana edno kako shtrafce shto treba da go izvadis. Stom go stavis stapceto vnatre, pritiskas na meurceto i se vbrizguva gelot. Po aplikacoja na gelot,ostani vo lezecka polezba, najmalku polovina cas.
Девојчиња, ве читам сега за цикло прогинова и ме интересира за после хистероскопија дали некоја ги пиела. Правев хистеро на 19-ти ден, и после тоа ги почнав таблетите, и сеусте крварам претпоставувам од интервенцијата. Вие кои правевте хистероскопија колку време крваревте и дали пиевте таблети после тоа?
Zencinja dali moze da konzumiram cia seme citav sodrzel estrogen pa dali smeam? Bidejki sum po ET i zatoa mi fufka
Jas piev ciklo proginova po histero-to.Pravev na 10- ti den od ciklus histero,na 12.03 ,krvarev samo prvite dva dena. Pred 3 dena gi zavrsiv apcinjata ,cekam da dobijam... Kolku sto se sekavam ti pred mene pravese histero,ili? Zosto tolku vreme krvaris?
Можеш и на страна. Кога си нс грб ако можеш поткревај ги нозете на перница. Гледај пред се да ти биде удобно. И само со убави мисли.
Не бе душо, пред 2 дена правев. А како ги заврши, нели се внатре 21 таблета? Јас ги пијам моментално белите, а кога ќе ги завршам ќе продолжам со кафеавите.
Ooo sum te pomesala Jas od kafeavite pocnav,taka mi kazaa od 12-to apce da pocnam. A sleden ciklus da pocnam nova kutija od belite od vtor den i cela da ja ispijam.Boze,boze,ako moze greska da sum razbrala . Piev i estrofem 2*3 7 dena
I jas sum zbuneta. Mada nekako uste mi tapka u glava deka doktorot mi rece- belite kje gi frlis,kje pocnes od kafeavite. Ejjj zbunka sum cela. A i ne mozam da mu zrnkam na doktorot sega na seminar e. Ti kaj pravese histero?
Јас колку што сум упатена се пијат апчиња естрадиолски со цел да се обновува ендометриумот. Бели или кафени, сеедно