Ne znam zosto vo plodnost ne davaat preventivno antikoagulantna terapija (kleksan, fraksiparin...). Celo vreme vo pamet mi se vrti deka kaj mene tuka bese klucot na neuspehot. I duri ja prasav seficata na laboratorija i mi rece prvo da se utvrdi bremenost pa posle ke vidime ako treba. A d-r Gurzanova mnogu ubavo objasni vcera na tv deka zadolzitelno ja praktikuva terapijata. Sekoja klinika posebna prikazna...Eden kup prasanja vo glava, a odgovori nema
ne, samo od odredeni apteki. Ako si od Bitola ima vo aptekata sproti hotel epinal Primalek 047/235-102
Maz mi i napravi edna vo remedika ama nisto ne izvadija. Tamu pravat klasicna biopsija na slepo i nisto ne izvadija. Vo sistina e drugacie pravat microtese pod mikroskop i kao pouspesno treba da bide
Zasto krinonot go stavam samo navecer a utrogestan se stava 3x1 znaci celo vreme si pokrien.od iskustva sto sum procitala ovde mi deluva pokorisen..
претпоставувам може, ама треба доктор да ти каже. Примаш и пролутекс. Докторот знае подобро од сите нас тука.
Верувај му на докторот како ти кажал така јас не би менувала ништо на своја рака. Инаку ставав кринон сабајле и навечер до 12 та недела, и пролутекс секој ден до деветта недела.
Ne davaat na site kleksan ili fraksipirin.Davaat dokolku imas genetski mutacii,pozitivni afa,predispozicii za trombofilija i red Drugi raboti primer ko so imav jas
Па почнав во 17:00 најзгодно ми беше после работа и така продолжив. Ама ми рекоа дека нема разлика кога сакам тогаш.
Jas iskreno ne bi ekspirimentirala so nisto od terapijata sto mi ja ima dadeno doktorot.Jas na posledniot ET stavam crinon sabajle i navecer i nasabajle Prolutex bockav i ostanav trudna..i pred toa isto samo sto stavav eden crinon i edna prolutex taka da mislam deka ne ti e pametno da eksperimentiras.Ne krvarev no ne go davaat samo za krvarenje ovaa doza sto ja primas sega ti ja primam i jas po ET do test..
Прашање за тие што правеле скречинг, колку дена после скречингот имавте интимни односи? заборавив да го прашам докторот... Има некои правила во врска со тоа? Забележав дека никој нешто не пишува и не прашува на тема секс само мене ме интересира? или... И дали смее мастурбација?