Da srcka ama jas nisto od toa nemam ispitano, ne trebalo nisto dopolnitelno. Znam deka nemam nikakov problem, ama smetam deka nesto e propusteno vo cela situacija, a normalno odgovor seuste nemam koi se pricinite za dvete neuspesni invitra. Znaes kako e, ti raboti pametot 200 na saat
Nemav podetalno procitano. Jas mislev deka so ovaa postapka bi izvadile poveke materijal i pokvaliteten. Ne sme znaci tolku oskudni so semen materijal, verojatno zatoa ne ni preporacale dosega. Fala ti za sovetot, sekoe dobro
6 den otkako zavrsiv so cikloprigonova , 31 den od ciklus a uste nema ciklus ...mozno e cikloprigonova da mi go poremeti ciklusot koj prethodno mi bese tocen ili supefaktot ima nekoj udel ?
За неуспех може да има еден куп причини... од рецептивност на матка, до квалитет на ембриони, до генетски мутаци, тромбофилии, разни други болести, дијабет, бактерии, имунолошки проблеми и комбинации од све заедно. А кај тебе воопшто не дојде до бременост? или? Мислам дека матичните гинеколози треба да нè праќаат на сите тие испитувања ... И ја си увртував у глава дека е поради ова или она... но нема назад, ќе си гледаш само напред, ќе си одиш кај матичниот гинеколог и отворено ќе му кажеш што мислиш, ќе те прати на испитувања... ЈАс па на последниот ЕТ со замрзнати си увртев дека поради естрофемот што го пиев (од Ново Нордиск) не ми се фати. Бев убедена дека е од тоа, дека не ми дејствува. тоа е само мој филм... и никој не ме разбира, затоа најлошо е кога ќе си увртиме нешто у глава. А да, Клексани не даваат на секој
P Sabajlevo najdov eden test sto mi zaostanal go napraviv ,negativen preeska kupiv sure chek ako nema nisto do sabajle ke go pravam ..malku mi e cudno sto uste nemam dobieno ama ne sakav da go zamaram doktorot ako i utre nema nisto ke mu vrtam na vladimir ..mislev da ne imala nekoja od feminkite iskustvo da im dojde posle 7 dena ..
Мене ми рекоа дека од последното апче после 3-4 дена траба да дојде циклусот. Јас утре го пијам последното.... Денес мм ме боцна со супрефакт не беше страшно
Jas nitu imav sex nitu znam dali smeeme posle skrecing.Iskreno Neznam na koj ke mu e pamet vo toa u takov moment.Jas uste od pred skrecingot sum nemala sex eve do den deneska.Prasaj si Dr najdobro
Site taka vikaat.Ne treba nisto.I mene nikoj ne me isprati da ispitam.Se sama.I jas mislev deka nemam naizgled nikakov problem no ete izlegoa nekoi raboti.Ispitaj si se so e potrebno i na mira da si.
Istoto mi se desi, mu se javiv na Vladimir rece dojdi da te vidam, na eho vika za saat dva ke dobies, dur dojdov doma dobiv nekogas e i do psihata