Искористи ја секоја шанса, после тоа да не ти забранат како на мене. Веќе ме фаќа криза и едвај чекам на наредна контрола да прашам дали сега смеам.
bas zatoa i 300 misli vo glava, ama pak na krajot na kraistata ne mozeme se samite da znaeme i da se upatuvame, neli zatoa se doktorite. Veke koga im davame odvrzani race da se napravi se sto treba. Oti vo vakvi situacii ni pari gledame ni nisto, samo da se najde resenie. Makar i site ispituvanja na privatno da se napravat. @Ѕвездички, jas sum vecen optimist i se razbira deka ne zastanuvam tuka, kako i site nie Ama zosto da ne kaze doktorot nekakvo obrazlozenie, tuku sama da ucam za moznite pricini za neuspesno in vitro, edno, dve itn...Normalno, glavata gore, ke se najde doktor koj ke gi razgleda site aspekti i ke ne upati na praviot pat, ama vremeto nikoj nazad ne moze da ni go vrati, za zal. Se izvinuvam na dolgiot post, ubava vecer na site feminki
Нема шанси тоа да ти го пореметило,или си трудно или на нервна база,се случува да дојде и после седум или десет дена.Мене кога бев со супрефакт и цикло тогаш и скречинг правев ми дојде после десет дена.
Zencinja bidejki koristan prv pat Cleksan dali pri apliciranje ve boli mnogu? Demek ke se bockam sama a se bockav prosloto ivf no sega so mm se opustiv deka toa e negova obvrska pa ne mi vlagase iglata i toj me bocna na drugo mesto i strasno me bolese pri apliciranje i posle toa celi 5 min bolka jaka dali i vas vi bilo taka? Fraksiparinot ne me bolese vaka i mi bea nekako pozgodni za apliciranje ova plasticnoto smeta mn na 45 stepeni...a vo vtornik treba sama da se bockam dali mora na 45 stepeni i dali vozduhot se vadi pred apliciranje? se bockam vo stomak zosto Prolutex bockam bo raka
Aaaa zatoa i toa plasticnoto mi smetase napred eee se si ima svoe...moze i zatoa me kinese od bolka ete covek uci dodeka e ziv.Fala ti @kukla21 mnoguuu a ti kaj go bockase?
Печат, додека ги вбризгувам така така, ама во следните 5мин како што викаш печат/болат. По неколку аплицирања може и модрици да ти се појават.. Консултирај се со доктор прво, но мислам дека обратно е подобро да ги ставаш, Пролутекс стомак - Клексан рамо
Jas prosloto ivf gi stavav taka prolutex-stomak..fraksiparin-raka no po 21 inekcija od Prolutex mi napravi strasna alergija so plikovi ko so pegla da sum se doprela pa bev na kozno a so pozitiven test bev togas pa ne se macka se neli i mi dade Gjingjira baby sprej... I eve sega 3 prolutex bockav i povtorno mi napravi alergija i zatoa moram vo stomak Cleksanot da ho bockam zosto ne e kaj mene edna belja mi se pravat grutcinja i vo raka od prolutex mnogu osetliva koza imam
Konecno sabajlevo dobiv na 7 den od prekin na cikloprigonova ama imav mnogu jaki bolki morav da se napijam apce...konecno ke se prodolzi patot za invitroto