Да поради циста доцни циклусот. Мене ми доцнел повеќе од 10 дена,потоа сама си пукна цистата и добив.
Со краток протокол си? овие бемфола се исти по состав со гонал-ф само друг производител. - генеричко име follitropin alfa. Со лесно боцкањето и со среќа
ne se razbiram vo protokoli, minatiot mesec pocnav so cikloprigonova 21 den , na 21 den od ciklus pocnav so superfakt i od vcera superfakt i bemfola . fala
ја се обидувам да сватам што е краток ,а што долг протокол, затоа прашав. ова ќе да е долг ... ама не сум сигурна
Мерионал и фостимон во Штип кај Органџиски 1.152 ден. Ова се цени од деќември,ама сигурно уште се толку,со оглед дека нигде не се поскапени
Цените треба да се исти низ сите аптеки. Нели фонд ја пропишува цената и има лепенка со неа на секое кутивче?
Во ординацијата на Органџиски нема аптека, си ги купуваш од кај сестрата. Ама даваат фискална с- ка со точен назив на тоа што си купил.
https://lekovi.zdravstvo.gov.mk/dru...D2D4D824591A443DA1A8657.app10-finki_zdravstvo на странава ги има сите лекови, пребарувај по име или по генерика.
Стигнав до припрема за Банско. Ќе шеткам периодов. Многу "посети" на доктори ми се собраа периодов.Главата тапан ми стана .ќе ги ставам сите на игнор 2-3 месеци. Ќе си се сакаме само сега, со мажето