Со антибиотик ќе се среди но не секогаш е со една доза. но сигурно докторот знае што прави. Јас пример правев хистеро и ми побараа само пап тест, без брисеви. А пример може ќе ми покажело нешти на брис. Ај нејќам да размислувам. Си знае докторот што прави.
И јас мислам исто како тебе, си знае ... А инаку па ни брисевите не се 100% точни, може да има нешто и да не се покаже, а може и да нема а да се покаже, ако случајно се контаминирало од друг примерок во лаб, ова е малку веројатно, но сепак е можно. Така што лекарот проценува... дали има воспаление...итн од целата состојба на пациентот.
Ќе направам анкета "Имав успешно ИВФ во: - Систина - Ремедика - Њу Борн - Плодност - Санте Плус Имаше уште една клиника, ама не ми текнува. Дополнете ме ако нешто е испуштено пред да ја внесам. Или може сакате да почнеме од докторите?
во право си. Имаше уште една - интер нешто, сум ја гледала на сајтот на фонд. Не сум чула некон ивф таму да прави.
д-р С. Лазаревски (Систина) д-р М. Ивановски (Систина) д-р М. Поповиќ (Систина) д-р С. Адамова (Систина) д-р К. Кузеска (Систина) д-р З. Петановски (Ремедика) д-р Г. Димитов (Ремедика) д-р М. Хаџи Лега (Ремедика) д-р В. Трајковски (Њу Борн) д-р Т. Ѓуџарова (Њу Борн) д-р. С. Сапунов (Санте Плус) д-р Т. Трпчевски (Плодност) д-р С.Органџиски (Органџиски) д-р В Органџиски (Органџиски) ГАК (Сите доктори) д-р Е. Исјанова (Ултрамедика) Таше не знам како се презива и не сум сигурна за Органџиски фамилија Имаше и уште една докторка во Систина, ама да ме убиеш не знам која беше
Мислам трајанова милка. А можеби и тофоски. Они се во одделот за асистирана. Е сега дали има пациенти за ивф ?!...