Ставив анкета. Ајде да видиме од кого сме најзадоволни статистички барем. Ако нешто/некој сум утнала кажувајте!
Кукле еден предлог само.Ако постои опција направи ја анкетата да се гледаат гласовите и без да гласаш. Пример-Jас ,,немам право,, да гласам, а сакам да видам статистички како стојат податоците.
намерно ја заклучив таа опција. Лично сметам дека кога гледаме некој резултат, несвесно сме под влијание. Ако повеќето сакаат да гледаат, ќе ја отклучам опцијата. Да.
Целта ми беше, пример се спремам за инвитро, па анкетата би била фин показател со еден поглед да имам претстава за докторите. Ама како е замислата ,така нека си биде.
Pocekaj da proveram na fiskalnata sto pisuva za da ne spekulirame,posle e** mu mater kaj nego si? iako bese neuspesno ivf jas sum zadovolna od nego,ti posakuvam mnogu sreka i ti stojam na raspolaganje za bilo kakva informacija
@kukla21 Од њуборн докторката е Гуржанова ,не Гуџарова.Инаку супер ти е идејава,и да,подобро е да се гледаат кој колку добил гласови.
Jas vo 2013 god.pravev na gak kaj Tofoski a na punkcija bea Trajkovski i Trajanova i imase edna zena samo embriolog koja dodeka go cekav Tofoski taa samo se muvase po hodnici i muabeti si terase so Zore i taa starkata kako li bese zaboraviv deka mnogu loso iskustvo imav tamu krivo mi e sto od nedovolno informiranost zaakav tamu so prviot vaucer.I na punkcija ja vidov zs bev drogirana a ne uspana samo 2 Trodoni mi stavija i Diazepam venski kolku da me osumoglavi i se osekjav me bolese vikav samo uste kolku uste kolku ah...sega mi naviraat solzi dodeka pisuvam i baska na ET sondata prvo mu ja dade pa rece ej cekaj zaboraviv nesto pa pak mu ja dade i toj sigurno bese umren embrion a jas pustata se nadevav na bremenost.Mizerno i tazno....od 25 j.k samo edna se oplodi vo osumkletocna jajnicite mi bea spoeni ne hiper ohooooo....izvinete na dolgiov post no morav