Пријателки мои. Овој убав ден го почнавме со позитивен тест и да го завршиме со позитивен тест. Позитивно ми покажа на домашен тест сабајле а сега добив и потврда на тестот што го правев преку крв❤❤❤❤ Секоја ден да ни биде како денешната исполнета со позитивни тестови.
Што убав завршеток на месецов..Осеќам април ќе врие од честитки. Форумот ќе се запали!! Со лесно да ти мини бременоста ♥
juhuuuuuuuuuu jeeeeeee CESTITKIIII srceeeeee imaj si lesna ubava shkolska bremenost.Toa junace da vi bide gordost da ve raduva cel zivot kako sto se raduvame denes siteee Cestitkiiiiii od se srce ubavo se zavrsi mesecov ajde vlecete noga i nose za i April da bide ploden
Ти благодарам многу на одговорот и секако, поддршката. На државно некако ми е страв, не сум со полна доверба. Но, ете твоето искуство е позитивно и секако тоа ќе го имам предвид. Дали треба претходно да се закаже? Како всушност се стигнува до Чаир? Прашања со повеќе детали би ти поставила во приватна порака, ако не е проблем
Ова секако ми дава сила, ме охрабрува....благодарам. Моментот со анестезија е тешкиот дел. Ми треба упат за ГАК? Колку чини постапката?
@Melinda85 да си имаш школска бременост,честитки Дај боже што повеќе да не има за частење и честитање