Mila moja sega i na tvoja glava da si ja slusnes najubavata vest. ❤️❤️❤️ Ti blagodaram sto postois April sekako ke se pocne so ubavi i pozitivni vesti Te guskamm najsilnooo❤️
@Melinda85 и @spirkovski да си имате најлесна бременост... Модератор: Ве молиме да пишувате на кирилица
Пред 2 години правев, мислам дека беше ваква процедурата: Закажуваш кај докторот кај којшто мислиш да правиш на мој термин од кај матичната, те прегледува, те ставаат на некој список и мислам по добивање треба да им се јавиш, па после тоа ти се јавуваат за кој ден да одиш да правиш. Овде треба малце трпение, јас им звонев па едвај креваа, не знам како е сега. Не е проблем, ќе бидеш упорна, тоа е. Цената со приватните е неспоредлива, а тоа е тоа, нема разлика, супер се докторите и со искуство огромно. И упат за операција ќе треба од матичната, пред да правиш ќе земеш
Хомоцистеин за што се испитува? Ме прати трансфузиологот на тоа, ама не отидов денес немав желба да ме бушат пак... ќе идам у понеделник... здравје
Имаш мутирани гени? Врзано е со абсорпција на витамините Б и фолната. Што не ти дадоа епрувета крв од трансфузиологија да не се боцкаш 2 пати?