иако не припаѓам на темава ве следам стално да знаете дојдов да и честитам на @kukla21 со лесно и добрамисла кукле
Женички мили стигна и мојот ваучер. Среда одам на Консултација да направиме план како ке постапуваме овој пат
Мислам да одам кај Адамоска сум задоволна од докторката сепак успеа да постигне бременост на првото ивф кое не заврши добро. Се надевам овој пат нема да го доживеам тој хорор
Мнoгу сум среќнa зa ивф кoнечнo ни е oдoбренo aмaa пoтсвеснo имaм стрaв или незнaм штo е.... Вчерa ни земaa крв нa двaјцaтa зa хoрмoни,пoнеделник требa дa зaкaжaм хистерoскoпијa,вo aприл е зaкaжaнo брисеви зa двaјцaтa и се нaдевaм срединaтa нa мaј ќе ги имaме сите резултaти.Се мoлaм нa гoспoд дa е се вo ред кaкo дo сегa.Не сaкaм дa кaжувaм нa никoј вaкa бaрем ми oлеснa мaлку.
Mnogu mi e milo, da imas skolska bremenost, presrekna sum kako jas da imam visoko beta, ne mozam da veruvam. Cestitkiiii
Woooooooooowwwww!!!! Dojde najubaviot den!!!!! Mila mojaaaaa, presrekjnaaaaa suuuum!!!! Te gushkaaam!!!!
Kuklaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!, da si mi ovde ,pa da te izguskam silnooooooo......ne si svesna kolku me izraduvaaaaa, znaev daka nesto se krcka Se smeam i se raduvam za tebe!....cestitki, so lesno, so ubavo, bidi srekna, raduvaj se, smej se, proslavete, uzivajte, cuvajte se, sakajte se, mazete se, rastete....zasluzivte!..inlove:
@kukla21 кукле кукле кукле... ја читав темава чекајќи да се мавнеш и ти од неа ! Дојде твојот ден, честитки од срце
Кога ви се јавија да ве известат за трансфер. Ја уште си чекам,не знам на кај да ми бегаат мислите дали е за арно или не уфффф . Мислам дека никоја од вас не чекаше толку
Мила кај мене а и кај повеќе пријателки што сме овде ѕвонат наредниот ден, без паника ќе те побарат утре❤ Ќе си слушнеш убави вести, отпушти се малку.
Вчера ми беше пункција,затоа чекав денеска да ми се јават. Ич не можам да се опуштам верувај. Нема да излезе на добро ова моево изгледа