Јас тебе унапред ти кажав во пп каква терапија ќе ти даде и со што ќе те стимулира,се сеќаваш?! Докторот како доктор можеби си е ок,има успеси не велам не. Нооо многу е "своеглав" ,тежок за дискусија,со други зборови тој е ЈАС а сите други зад мене. Извинете вака,ама многу сум револтирана после скорешниот негов повик..
@ocicka2014 се прима мускулно. Ако немаш некој кој знае да те боцка не препорачуваат сам да се боцкаш.
Многу убаво напишано. Ремедика е катастрофа од болница. Честитки, со лесно да си ја износиш бременоста
Каде може да се купи супрефакт? Може нема да ми треба, ама за ус лучај да ми затреба каде можам да го купам знае некој? И ми е чудно што не го наоѓам лекот во регистарот за лекови... па не можам ни цена да видам. Само на нет ми излезе дека има и назален спреј супрефакт, па добро зошто се боцкаме ако има спреј!!! е не ми е јасно стварно!!!
имам јас останато од декември. Во фрижидер ми е. Ако сакаш ќе ти дадам. Цена му е 1200 денари. Имам купувано на привтно.
Знам дека ми кажа. Јас во постапката се трудев да му верувам, па дури и толку слепо како слеп за стап. Ама нели викаат верувај на докторот прави се што тој ќе ти каже. И кога на крајот... ја оплескаа работата. Им се јавувам на сестрите дека покрварев на 9ти ден од трансфер за да по 3 саати во консултација со докторот ми се јават и ми дадат одговор дека тоа е добар или лош знак-Е ФАЛА ШТО МИ КАЖАВТЕ НЕЗНАЕВ- сакав да им речам. Ни ме викнаа на преглед, ни ми дадоа терапија плус, ни пак ми рекоа да проверам бета. И ме оставија така. И секако нареден ден искрварев повеќе..... Да се надеваме дека било менстуација, а не друго. И нареден ден кога се засили им кажувам ми викаат менстуација е(а од кај знаат?, освен ако не вратиле ништо назад па колку да не ми враќаат пари заради што не стасувам до трансфер). 300 филма во глава ми се извртија одтогаш. Како е само они си знаат, ама ако направиле нешто подморно, срам да им е и има кој да им суди...
Ми се јавија за трансфер утре ми рекоа. Ама ме збуни и тоа што ми кажа утре од сабајле ке ти се јавиме за сигурно да потврдиме. Можно ли е да се деси нешто до утре и да нема трансфер. И се радувам и сум загрижена. Се на се убава вест како честитка за роденден ,сепак лебди тоа едно ШТО АКО???!
@kukla21 celata me naezi..... So lesno,Gospod da Ve cuva,najubav poklon pred golem hristijanski praznik. Ve guskam
Штом ембрионот дотуркал до трансвер, значи се развива супер Мене, кога ми се јавија од Систина,наредниот ден после пункција, што значи на трет ден да се направи трансвер и кога влегов во сала,спремна се,ми кажаа нема трансвер,ембрионот не се развивал ''до вчера бил добар ама денес престана да мрда'',не ме известија сабајлето дека нема да имам трансвер.Можеби и воопшто не го ни видоа. Твоето е борец ,се бори и сака да ти биде најубавиот роденденски поклон Среќен роденден
Uplasena godina, poubav beriket, takva e pogovorkata. I kaj tebe taka da bide. Sreken rodenden! Cestitki!
@Valentina888 sreken rodenden i ovoj ta ti bide najubav i predznak deka naredniot ke duvas sveki zaedno so bebusko...
Среќен роденден мила! Преубава тортата И со среќа утре.. Не мисли на ништо, не се замарај со ништо, и се ќе биде во ред