Јас после претходното добив на 22 ден. Секогаш ми идеше покасно, овој пат апла порано. Јас со моите циклуси над 30 дена, 22 ден е овулација.
дали ви се случило да не можат да ви извадат крв? Еве втор пат... прво во петокот не можеа од десната рака, а сега не можеа пак од десната рака, едноставно, не тече ...Се мислам од анестезијата да не е... можно е? леле ми се оштетила вената ...
По мое искуство до боцкачот е. Гарант не те боцка лаборант или како и да се викаат тие, туку сестра. Јас имам видни вени и никогаш не било проблем боцкањето. Кога лежев во систина и на одделение ме боцкаа сестрите, се нешто им фалеше на моите вени. После кога слегов доле во лабораторијата, без проблем крв извадивме.
и на трансфузиологија и во борн, а на биохемија ми извадија од левата рака, ама не знаев дека ќе треба пак да ми земат во борн, инаку ќе ја замолев таа од биохемија да ми земе уште едно епруветче... туф ... многу чудно... Колку ти вратија? ? ајде дај се на уживање .... едно мислам дека пиша претходно
јас бев кај доктор Владимир на преглед кога му кажаа за твојата ситуација со вената дека не можеле да ти извадат крв. Во исто време сме биле во њу борн
Отворив за да видам до кај си и оппп поубава вест не сум чула Многу сум среќна за тебе, верувам и знам дека за 2 недели ќе си пресреќна. А за најмалце 36недели од сега ќе си најсреќна Мама Дај Боже витаминките кој ти ги дадов од срце, средбата наша и твојата храброст, позитивност и среќа да те направат уште посреќна. Вале срцко кога сакаш на фб пиши ми или слободно ќе ми се јавиш за што и да ти треба, па макар и муабет. Те и ти ја праќаме со синко мој цела среќа на овој свет
Фала ти од се срце,си знаеш што мислам за тебе. Ти си една голема најголема душа чиста искрена и спремна во секој момент да помогне за било што. Фала на убавите желби штом стигнав до тука ке стигнам и до крај. Многу ми значат твоите зборови,ке ти се јавам секако. Господ да те чува до крај и гушни го најсилно синко од тета Вале hug: Ванќа не можеш да бидеш барем не за мене бидејки само едно ембрионче ми вратија. Единствено некое чудо да се деси што секако не е возможноТи посакувам убав ден
Аж Ајде со среќа сега гали го бебенцето мило и да се фалиш за две недели Едно ама вредно! Јуначе на мајка
жени денес ми е 9 ден од циклус , примам суперфакт, бемфола и мерионал ама денес прокрварив а неделава требаше пункција да правам . Некоја искуство да има вакво ? дали ова значи дека ми пропадна инвитрото или сеуште имам шанси? дали е можеби од терапијата? збунета сум и нервозна и малку разочарана
Tи кажав јас дека е борец и ке се избори до крај,до последниот месец од бременоста.Сега гали го мешко и уживајте Честитки со лесно да си ја износиш целата бременост,па да не викаш на мекици