И јас исто како тебе самп И јас исто како тебе само терапијата усно ми го кажа не ми дадоа никаков лист. Јас добив вчера ваучер
И јас се подзамислив кога слушнав на вестите... Бидејќи тука неколку феминки зедоа ваучер... Ама во оваа наша чудесна Македонија се е можно
Уф предадов документи во фонд и сега можам да чекам, а читам по форумов дека барале хистеро и лапароскопија а јас пошто имам скроз запушени туби мене докторот ми рече дека со ваква снимка одма ке ми одобреле ваучер па сега ме фака страв да не ме одбијат за тоа.Ама сега што е тука е ЖЕЛБАТА Е ПОГОЛЕМА ОД БОЛКАТА.И да им честитам на новите трудници да имаат лесна бременост и да уживаат во најубавите моменти од животот на една жена.Дај боже сите да ги постигнеме нашите цели.
Јса исто на ГАК немав никаква потврда и не ни прашав зашто не ми требаше, ми се погодија неработни денови па седев дома без боледување. За клипчето со љубовната сторија. не се тревожете многу лесно е да се падне тешко е да се стане потоа. Има опции денес. И секогаш има избор (ИВФ, донации, посвојувања и слично). Нема да останете сами без гајле. Штом сте го почнале процесот ќе има светло на крајот од тунелот. Тепко додека си во тунелот и не можеш да видиш кога ќе излезеш ама има крај. facule со среќа.
Драги дами, прегнил немало по аптеките некое време. Неговата замена е Ovitrelle и чини 2089 ден (ова е цена од аптеката во Систина). Малку е претерана ценава, нели?
Не ни знаев за Хоримон, може има, но на рецептот ми стоеше ова скапово....здравје, тешки да е последно такво боцкање. Ме интересира колку сериозно е teratozoospermia....Дали има начин да се подобри морфологијата, но и подвижноста? Резултатов ни беше голем шок денес
ми јавија за утре трансфер ама знак прашалник дали ке имало за замрзнување...само ми рекоа да бидам со полна бешика ...за што има влијание тоа...
Полесно им е за враќање на ембрионите. После трансфер одма ќе ти дадат да се измочкаш. Само не претерувај со полнење да ни ти биде мачно, сепак треба да издржиш тие 5-10 минути. Ајде со лесно па да славиме за две недели