Не може таму попладне, не им работела лабораторијата горе, а ми рекоа само хив можело таму, не и хепатити.
Zdravo feminki jas od ponedelnik pocnav so suprefact 0,5 na 13ti mi zakaza pregled, krv ke mi vadat neznam sto ponatamu mn sum vozbudena Imate li.nekoe istkustvo
здраво женички само да ве поздравам ми стигна писмо од фондо да напрвам уште 2 инсеминаци изгледа никош нема да дојдам до ваучер
И мени ми кажаа дека не работат инфективен скрининг... Ќе добиеш, не се секирај...и јас добив таков одговор. Дури и бев во фондот, но многу беше тешко да се разубедат да сменат одлука...морав да чекам 4 месеци, па со 2 те барани инсеминации ми го одобрија ваучерот. Зошто тогаш ми кажаа дека не ги работат? Треба упат од матичен?
na soprugot morfologijata mu bese 2-5% vo rok od 3-5 meseci so primanje na redovna terapija tribestan. za podocna da smenime i pocnavme so condensyl (gi ima vo apteka biser i stem karsi drzavna) morfologijata za edna godina e 75% i brojnosta od 10 mil skokna na 45mil vo 1 ml
Ние требаше во Куманово да испитаме ама како по обичај немаше реагенси и плус чекање месец два и дали ке добијат воопшто. Случајно некоја членка од тука имаше напишано за нив и се јавив да прашам. Ми рекоа да правиме,хив ти е 300 денари,а хепатити не ги плакаш. Утредента отидовме во 8 резултати ги зедовме во 9. Не ти треба упат никаков само книшка.
после 2 инсеминации не е никогаш, за 4-5 месеци, аможе и нема ни да ти треба ваучер, може ќе бидат успешни инсеминациите