Se plasam dali ke zavrsam na vreme.Vo 12 imam zakazano skrining vo New Born.Se nadevam ke ima covecni luge da gi zamolam da me pustat.Zdravje aj.Fala ti mnogu
кај кој доктор сакаш да одиш? Оди порано обично од 9 почнуваат со пациенти и пробај да влезеш пред да почнат.
е па супер, некојд а го сподели и таквото искуство со нас каков е протоколот таму? и со лесно да ти помине се
Фaлa мнoгу.... сo леснo некa ни е нa сите .Кoгa ќе oтидaм сo сите резултaти кaј дoктoрoт тoгaш ќе ми кaже сo кaквa терaпијa и кoј.Ќе пишaм штo терaпијa ќе ми дaдaт.
Ве молам за информација ако некоја знае каде да најдам Прегнил. Вечерва треба да ја примам, не можам да најдам
Исто неше и со мене. И јавив дека чрварам на 7 ден од трансфер и ми рекоа да ми пишам на др. Ми пратив порака ....нрма одговор после 2 часа пак му пишав и ми врати дека не е добар знак тоа о толку беше
Тукa живееме не сме сaмo зa ивф.Мислaм декa плaќaме 15% a другoтo држaвaтa.Зaвиси oд терaпијa oд 1500 дo 2000 еврa ќе требa дa плaтиме.Oдaм вo привaтнa бoлницa a вo држaвнa не сум сигурнa aмa мислaм декa не се плaќa.
Јас ја сведов денес батеријата повторно на минимум, но успеав да се слушнам на крај. И што ми се допадна кај сестрата, после само две консултативни средби до сега со др, сестрата ме позна на телефон која сум
Да ми заврши пункција, од 13 јајце келтки 7 се оплодиле, за трансфер уште не знам, ќе ми јават утре веројатно. Се надевам дека овие 7 ќе се развиваат како што треба и ќе пораснат таман за трансфер Ако останат некои у замрзивач ќе ги чуваме
Ааа бааги пскапо од кај нас.Тука на приватно со се терапија ме кошта 2000 евра.А таму само 15% е толку.Ајде нека ви биде успешно па колку сака нека е.