Хахха.Знаев дека ќе ме прашаш. Месецов имав многу надежен фоликул според матичнава. Па си пробавме . Нели јас од 4 обиди два пати останав трудно,еднаш пак со чување пак се стерфи. Ама секогаш беа у канал. Сега белким ќе биде на право место. И ми рече матичнава да си земам прогестеронска терапија,декортин ,естрофем и аспирин за секој случај. 27Г се да. Имам јас еден куп. Ако ти требаат пиши
Нека е напомош на сите па и на мене. Ништо сабајле негативен тест ке чекам до Понеделник ако работи некоја лабораторија ако не во Вторник ке проверам бета. @Bubce38 ајде за арно нека е боцкањето . Чекаме убави вести
Зависи зошто го пиеш. Јас после чистењето со метотраксат пиев 2*100. Прочитав дека си имала спонтан( жал ми е) . Во такви ситуации може да се оди до 300 мг. Ама као најдобра варијанта било одеднаш 2 таблети од 100. Главата горе дуфи и што е твое ќе си дојде
јас пијам од 81 мг исто од странство. мислам дека утре работат приватните лаб ајде трпение уште малку може ќе изненади нешто
Фала девојки за советите. Каде од странство ги земате? @Valentina888 не се разочарувај. Тестовите знаат да бидат и невалидни. И вo сабота работат лабораториите.
Jas gi stavam vo race zs vo stomak bockam Cleksan deka Prolutex mi pravea alergija na stomakot..I jas imam peckanje po apliciranjeto i po cel den skoro bolka i topce ko orevce i spladnuva i pak boli..Duri imam i denovi rakata cim ja krenam me boli...Mislam deka se e individualno se zavisi od kozata od apliciranjeto od iglata od se No se ke izdrzime samo se da e vo najdobar red da ni se ispolni najgolemata zelba. Neka ni e napomosh Veliki Petok Gospod da ni gi slusne molitvite na site i da ne blagoslovi so decinja
Да рано ми е во Понеделник треба бета да проверам,ама пусто срце не издржа и ете само стрес си направив
А да пробаш да си се опуштиш за празников?! Фати малку ука од кукла21 , три недели издржа . Трпение,спасение. Те и верувај во чуда,се случуваат ,да знаеш!!
Ама јас ќе те карам сега. Зошто вакви стресови си правиш. Кај порано па уште и обичен тест. Ајде малку позитивно и во понеделник преку крв. Те и уживај во увавиот празник па во понеделник да се радуваме
Правев инсеминација и ми препишаа утрогестан 2×1 и аспирин 100 1×1. Аспирин ми рекоа најдобро било да ги пијам сабајле. И не ми напишале утрогестан од колку да ставам, па зедов од 100. Па се секирам, да не требаше од 200 да земам? Вале, уживај малку деновиве, не си прави стрес
Јас имам од германија, амо таму под друго име се водат, а имам и од англија таму баш аспирин си пишува. За друго место незнам еве и @Ѕвездички нека каже каде ги нававува да знаеме за во иднина
Од 200 е обично. 2*100 е малку ако само утрогестан имаш за подршка. Да не земаш и друга прогестеронска подршка?
А неможеш ли да пишеш да препрашаш? Јас до сега и за инсеминации и за ин витро секогаш 200 сум примала. Сега прв пат сум на 100 ама затоа што намалувам за да ги прекинам целосно.