Мене пак не ми е јасно, како те воделе 6 месеци бремена,а ти уствари не си била ? Нели слушаа срце нели плод расте а тоа се следи на ехо? Или се случи нешто со плодот па веќе што не си? Стварно не разбирам што сакаш да кажеш ако може да објасниш повеќе?
И јас ја прашав ама не ми одговори и стварно не ми е јасно како не виделе дека не е трудна 6месеци.Ехеее тоа е многу,сромак треба да има,срцева реакција уште шеста недела таму кога проверуваат. А и ова со антибиотициве не сватив ништо.Во мислењава нејзини на 3ти февруари во тема дали сум бремена објавува тест дали е позитивен да и кажат,а предходно има мслења каде кажува трудна е трети месец,па на шести февруари била на др,17та недела била и слабо плодова вода имала бебето не се гледало убаво.Сега тука кажува не била трудна.А што е тоа што го гледале до 17та недела?Јас стварно се збунив од феминкава,а се заинтересирав што е работава.
веројатно нешто неубаво се случило, и можеби е во емотивна криза... или каква и да е, па не и се пишува детално за тоа... Ако сака ќе пише...
http://www.blic.rs/slobodno-vreme/i...sat-revolucionarni-podvig-medigroup-a/yf4rseg Читав и за ре медика дека имаат нова метода за за подмладување на јајниците За парови каде жената нема доволно јк.Сигурно се работи за оваа иста метода. После Велигден одам на консултација во ре медика да видам за што се работи. Но ова за нас кои бевме кандидати за донирани јк е супер можност. http://novamakedonija.com.mk/NewsDe...едика&id=d20fa4e7-d074-4030-a0f1-3630f5622159 За ре медика
Не е истата метода.....подмладување на јајниците се врши со вбризгување на крвна плазма во јајниците. Оваа метода за прв пат е воведена во болница во Атина пред неполна 1 година. Кај кој доктор ќе одиш? Прашај и пиши ни, и јас сум заинтересирана.
Што зборуваш? Ова претпоставувам не е законски, можеш да ги изгориш! А што корист би имал лекарот ако го прави ова и зошто би го правел ова некое образложение доби ли?
Ахааа.... не те разбрав бидејќи не сум користела спреј досега...користам таблетки за шмукање од Синерги и тие се 100 ug. Еден паф колку ug В12 содржи?
ја зимам од тој во спреј на хел аид, едно прснување на ден. Би требало да е 1000 Мене ништо не ми е јасно... 6 месеци... па меше требало да имаш ... би било добро навистина да објасниш...
Еве од 59кг на 80кг стигнав и немам потреба што да се објаснувам .. Јас поставив прашање за апчињата а не дали сум бремена или не па како што фала ви многу поздрав ..