Се сеќавам матичниот мој ми имаше кажувано дека во медицината постоело нешто како "лажна бременост" . На жената и расти голем стомак и нема циклус 9 месеци а не е бремена.. Многу ми падна чудно и не верував, ама имало таков случај кај него.
И јас неможам да верувам, сепак 17 недела не е како 7 недели.. Пак да речеме дека "се десило нешто" па дошло до спонтан. Ама 17 недела е веќе бебе.. Или доктортот и е психопат или незнам..
сепак објаснуваш, штом поставуваш слики...ама не целосно објаснуваш, но тоа е твој избор. жал ми е за ситуацијата ти посакувам среќа
А она не сакала да гледа на ехото да си го види бебето?Ако и давала лажни снимки ехо тоа може само сликата на хартија да и ја даде.Ами каде е срцевите откуцаи,тоа се слуша,го слуша и мајката.Мене сето ова не ми е за верување некако.Ми стои како трол,лажен профил,и на некој му е досадно па ке си измислува прикаски,прво дека е трудна,па сега обиди за бременост.
@bebaa кај кој доктор беше за второ мислење на трансфузиологија? Инаку најчесто за една недела се готови резултатите, ама со празнициве и неработни денови... да не се пролонгира, не знам ...
HRISTOS VOSKRESE !!! Srekni praznici na site, mnogu zdravje, sreka i uspesi. I da ni se ispolni najgolemata zelba sto pobrzo. Pozdrav do site *
За многу години! Христос воскресе! Многу здравје,спокој, мир, љубов! До година со бебувчиња да си го пречекаме. Чул ме Бог!
Христос воскресна. Многу здравје, среќа и полни раце дечиња на сите. Догодина за овој празник сите до една да се гушкаме со бебуши.