Mene transfer mi napravija i od sleden den pocnav da gi pijam po sema 3x1 (5dena) pa 2x1 (5dena) i 1x1 (5dena) i trebase da se zavrsat 5 dena pred beta hcg i taka i si bese so semava...
Site Dr.skoro si imaat razlicna shema ti si kaj Trajkovski taka? Toj taka go dava i ic ne mu se misli tie znaat poveke od nas...Jas prosliot et so zamrznati mi bese semata 5 dena po 10 mg.tia bese po 2x1 i sledni 5 dena po 5 mg.1x1.Sega Petanovski mi dade druga sema taka da ne mu ja misli.Ono podobro i pomalce zosto tie se kortikosteroidi i paga imunitetot premnogu.Glavataaa gore bez griziiii i ajde navivam za visoka betaaa
немам зборови, јас секако изгубив доверба во мојот досегашен доктор...оставам се на неговата совест и терам напред! Решена сум по секоја цена да стигнам до целта. На пати ме фаќа криза и ми иди да кренам раце од се, ама брзо се враќам Господ ги следи храбрите! Ќе бидеме сите мамички порано или покасно!
и јас ја имав истава дилема пред некој ден, ама докторот ја одредува дозата и како ќе се пијат. Овој пат ми е препишано 5 дена после трансфер по едно апче од 5мг. Претходните пати поинаку ми било препишано. Затоа како што ти препишал лекарот тебе, така пиј ги.
Феминки може да ми каже некоја каде можам да најдам ампули protulex,нигде ги нема а треба да почнам од денеска да ги примам??
Јас декортин уште пијам. Терам 8ма недела. Пиев по 2 на ден до срцева реакција и после докторот ми даде шема за намалување. 4 ден пијам 2х1, па 4 2х1/2, па 4 2х1/4 и прекинувам.
А дали може на своја рака да ги земам, зошто досега никој не ми даде да ги пиам, сега овој ми е 4 пат кога ке правам, и плус имам 2 трасвефера на замрзнати
Не сум во МК. Овдека после трансфер даваат само кринон гел, витамини и аспирин. Бидејќи читајки ве вас доста од вас зeмаат и декортин, па би сакала и јас овој пат да пробам
Немој ништо на своја рака. Не се ова витамини. Инаку и јас за првото не пиев воопшто, а за второто ин витро само 5 дена после трансфер по едно. Слушај си го докторот како ти кажува.