Да се надополнам. Кај мене беше кафеаво ама не темно. Ете доказ дека кај сите е различно. Не споредувај. Направи тест за некој ден. Двете цртки да си ги видиш.
Сум ги гледала трипати тие две цртки. Сакам бета поголема од 100 барем, следна недела. Фала душичке на пожеланието
Дај боже за една недела прво да си ги видиш двете црти,па висока бета и ке си одмараш, слушаш доктори, примаш терапија и ке си родиш едно бубче.
Оффф Пак јас со рефундирањево.Како е можно во фондов толку да ми ги избуричкале работите ме водат со повеке матични броеви,и стара и нова адреса на живеење.На едниот извештај од Јани ми е адресата пред да се омажам,а точниот матичен,а на извештајот од Елена последните две бројки ми се обратно напишани.Од трансфузиологија ми викаат тоа до фондот е оди таму да ти поправат нашата програма црпи од нив информации.Во фондот ми викаат точно е се кај нас.Работата е што денес дури видов дека адресата ми е старата на извештајот што мислев да го дадам а од денес се боцкам.Се изнервирав и неможам да се замарам.Ке го дадам тој па сакале вратиле сакале не.Нека успее само.
А дали уште ги пиеш дабростон? Од кога ќе ги допиеш, после 4-5 дена треба да добиеш. Знам случаи кога жени во почетоков на постапката останале бремени, ништо не ме чуди. Дај боже и кај тебе да се случи чудо. Најдобро почекај до утре па разговарај си со докторот, за да знаеш што да правиш понатаму. Ти посакувам со лесно да ти помине целата постапка и заедно да се радуваме
Бубче кај сите е различно тоа крварење.Кај некој е розово воденкасто,кај некој кафенко кај некој жолторозе.Зависи колку потекло колкаво било крварењето.Не се замарај уживкај.Дај Боже да е тоа имплантациско и кај тебе.
Ти благодарам мила. Вчера го добив дабростон верувам дека можеби е до него. А маички ќе бидеме во тоа сум сигурна Многу ти благодарам мила. Чувството ми е за добивање но вештерката ја нема
Јас такви образци не давам, не ми правеле проблем. Рецепти носам , оти матичната така ми рече. Инаку, во фонд не сум прашала. Јас на розева рецепта пишувам отпозади датум, доза, и мој потпис, дека сама ги ставам. Кукла викаш не мора рецепта? Оти проблем ми е прво земам рецепта, пишувам, пак одам
Никаква рецепта не дадов минатиот пат. Пари ми рефундидаа за 20тина дена. А каде ви удираат печат дека сте поднеле барање? Мене на ова ми ставаат печат - број и датум на прием. Од матичната само зедов потврда дека сум боцкана кај нив.