Штом вчера си го испила последното апче, очекувај ја вештерката за 4-5 дена и не се секирај ништо лошо нема да се случи. Овој пат одиме до крај ,до посакуваната блажена состојба Душо, јас секогаш различно добивав. Првите пати ми доаѓаше 3 дена после прекин на терапија.А сега ми дојде дури после една недела. Секој организам е различен и сите различно добиваме, но во глобала во рок од 4-7 дена треба да добиеш
Овој пат добив циклус додека ја примав терапијата, претпоследниот ден, а претходниот пат после 3-4 дена....значи различно е. Ајде, не мисли на тоа, ќе дојде.....заедно продолжуваме следен циклус . Ние сме следни за висока бета
ОК е цената, слична на таа од аптеките во околина на МК. Ако не ти е проблем, може да ставиш сликче од пакувањето? А за колкава сума се работи? Колку е цената на овие лекови? Не сум ги примала и не сум баш во тек.
Добро утро. Вие што сте правеле ивф на природен циклус кај ивановски, како е постапката (кој ден од циклус те гледа на ехо, хормони кога и колку пати, се прима ли стоп инекција исто како при класичен циклус, па по еден ден пункција)?!
Ова е цената за дхеа таблетите така .Некако поевтино ми дојде јас ги плакав 25е од 25мг и бидејки ги пиев по две на ден морав да купуцам две паковња и плакав по 50е. Можеш да ми го пишеш бр во лп.Ако за иднина ми требаат пак да ги пихам да знам каде да ги набавам.
Дечки, Фолната на рецепт иде? Или ова јас си го измислив...ама како да се дебатираше еднаш дека иде на рецепта?
Zdravo devojki me nemase nekoe vreme , sakav da odmoram od forum i od se so e povrzano so temava i mi uspea zaboraiv na se vo vrska na temata bebe ;SPred se sakam da i cestitam na site so pozitivni testovi,so lesno da si ja isterate bremenosta ,vi posakuvam mn sreka mnogu mi e milo i mi ja napolnivte dusata so ubavini i nadez deka i jas ke dojdam nekogas do celta Vaka imam edno prasanje pa ako moze da mi pomognete tie sto znaete, kade mozam osven na transfuziologija da ispitam Hemostaza i kolku cini, i dali na transfuzija se ide za ova ispituvanje so prioriteten upat ,mi treba za hitno pa za toa prasuvam...Pa ako e vo moznos nekoja od vas da mi pomogne...
Ако прашаш за на приватно,во хемолаб хемостаза и дд мери е двеилјади и нешто,не се сњкавам.А мислам дека и во осми септември болницата испитуваат,само незнам каков упат ти треба,ако можеш број да најдеш да се јавиш да прашаш. Едит: http://www.abv.mk/company.aspx?id=15709 еве на линков број.