Bravooooo cestitkiiii so lesno da si ja isteras bremenosta..Imas preubava beta sto ne razmisluvaj na tie biohemiski neka ostanat vo minatoto sega glavata gore i se ke bide vo red Cestitkiii
Еднаш веке пишав за ова,некој друг друг го имаше споделено.Абе исто такво дрво имаме среде чаршија во градот,чиста глупост е.Само затоа што стеблото му е такво како меше да има,незначи дека има некаква моќ.Обично растение....
Женски дали некој правел ХСГ на ГАК и каква е процедурата или да не се малтретирам да одам кај Толовски? Тханкс
Јас кога правев ХСГ пред 2 години, се чекаше на ГАК, па не работеше апаратот, па требаше да се јавувам дали проработел, и отидов кај Толовски одма завршив работа, 4.200 ден. Види прашај ако е нешто сменето 02 314 7422
Еднаш прашав не добив одговор,ај втора срека За ваучер се поднесува тој извештај што го добив на ден на трансфер,така. Да не треба нешто друго на пример дека е неуспешно инвитро да напише доктор кај што правев. Ако треба ич не ми се оди кај Трајковски ама ке морам
Ај јас ке ти одговорам, се прака тој документ што го добиваш денот на пункција не се бара ништо напишано од гинекологот. Поздрав Јас правев одиш кај некој гинеколог таму те стават на листа и тие после ке те викат во 7 :30да бидеш таму плакаш 700 ден кога ке го земаш резултатот после 10 дена. Поздрав Честитки на новите трудници ви посакувам школска бременост. Поздрав
Затоа што кога се јавив да им кажам дека не е успешно,девојката што ми се јави ми рече ок тогаш прекини со терапија,ке го известам докторот и ке се слушнете кога ке се ослободи. И ај погоди од прв пат воопшто не се јави. Тој истиот Трајковски во кој верував премногу и бев сигурна дека тој е правиот др. и уште пред да го добијам ваучерот знаев дека кај него и само кај него ке одам. Ете затоа
Pa ti premnogu si mu veruvala on e manjak neznam dali si citala sto sum napisala jas za nego on mene mnogu me lazese plus I inseminacija so dvoroga matka mi na pravi idijot Sam svarno.nema zborovi kolku lagi on mi iznakaza mene in na kraj nisto ni od operacija ni od inseminacija
@Valentina888 , Вале миила, знам дека ти е тешко и сигурно ова те повредило. Ама сигурна ли си дека му пренеле на докторот. Не сакам да го правдам, зошто во никого човек не може да има целосна доверба. Јас на твое место би му се јавила дирекно него или би му пишала на вибер. Никогаш не ме изигнорирал дури ни за најбанална работа, ако не можел веднаш, ме контактирал после неколку часа. Не за друго јас кога би било за мене би сакала да слушнам ислење за неуспехот, дали ќе има препорака идеа или како некои други доктори ќе крене и тој раменици. (зборувам, ти за тебе да си знаеш, не за мене да ми пренесеш, да не се разбереме погрешно). Извини уште еднаш што ти се умешав, претпоставувам уште ти е тешко од неуспехот, ама чисто како човек што прошол неуспеси, споделувам мислење.
Neuspesnosta ne tdava za pravo da vregame.I jas imav neuspesnost kaj Petanovski,no mozam sr najubavo da kazam za covekot.Ne sekogas zavisi se od niv.Ano Ko so kaza na Valentina,ne sekogas im prenesuvaat.Isto i mene koga mi trebase nesto barav tamu vo bolnicata.I si cekav nema nisto.Pa pak ke baram.I zaboravaat.Imaat rabota.I na kraj mu kazav na dr.Vika ke me baras na mob.Do sega ne se desilo covekot da ne mi odgovori.Eve vcera bev pod golem stres so onir bezveza rezultati od hemolab,4pati mi sr javi Trajkovski.Rezultatot mi go pratil na nekoja koleska specijalist za preeclampsia.Nemozam los zbor da kazam.Isto i vo drzavna koga besr.Me ima praveno laparaskopija.Pocovecen dr nemam sretnato.A smeniv 3 bolnici i imav 5ivf.Ne go branam samo ova r moe mislenje.Koga vi treba barajte go na mob.Vcera 3 pati vrtev vo hemolab za da zboram so Profesorot.I na kraj sinoka mi se javi vo 8 sat.
Да имав број сигурно прво него би му се јавила,вака морав во њу борн да вртам. Да најверојатно сум ваква и вака реагирам зашто не успеав,можеби и не му пренеле тоа не би можела да знам. Се ми е насобрано,а еве сеуште и немам добиено иако во Вторник прекинав со терапија. Кој би можел да ме разбере како се чувствувам освен вие кои сте го поминале тоа.[/user]
Te razbiram mnogu dobro mila.4Pati go pominav toj neuspeh.Znam deka e tesko.No se ke pomine.Ako sakas ke ti dadam broj pa slusni se so nego.Ke vidis deka ne e voopsto los covek.Ke uspees.