јас овие ич не ги сакам, има во еурофарм спроти гтц и од двата вида. јас од таму ги купив пред десет дена.
Со среќа и со лесно мила,дај боже за брзо да се радуваме на висока бета. Каде правиш ивф, кај кој доктор?
Јас зборувам за Институт за јавно здравје, како што и кажав погоре. Таму никогаш не било со закажување.
Мене овие ми се позгодни за аплицирање и имам контрола на вбризгување и не ме болат ко тие со федерче.Ги купувам во Нико Аптека позади ТЦ Бисер кај Круг кафичот во близина на Виола.
Ова не ми е јасно зошто да продолжам со терапија ако веке е негативна бета. Не зборам за мене туку воопшто,некако нелогично ми е тоа.Кој доктор ти го кажа ова?!
Фала ти и тебе и на многу други членки срекна сум што ве има тука кога и да ми треба совет или подршка. Да не ги набројувам се знае кои се
Da da isto pari se sekade i ti davaat snetkopotvrda so fiskalnata...Ovie mene mi se ponebolni i pozgodni...Ako si od Skopje otidi zemi si
Во врска со др Трајковски мислам дека му немаат преснесено.Јас после неуспешно ивф му звонев него да му кажам,и човекот вечерта пак ми звонеше,да не сме се нервирале и да ме праша како сум оти во моментот кога му звонев имал работа не можел да ми обрне внимание(а правевме муабет пет мин и не се осетив како да сака да ме откачи).Дури и рече кога ке сме оделе за Ск со мм да му звонам да седнеме некаде за да видиме што понатаму.Ептен пријателски е со нас настроен.Дури се чудам и зошто не ти дал број,мислам прочитав дека рече немаш од него бр.Оти ди си разговарај.А ако и понатаму не му веруваш,смени го,битно да се осекаш со доверба спрема докторот.
феминки цел ден чувствувам пецкање подуеност и трпнење во десната страна од половината надолу,нешто знаци како за пред добивање...стрв ми е да премина во друга тема се додека не одам на лекар да ми потврди...исто јас немав имплантациско крварење,дали е тоа задолжително...
Не е задолжително, уживај дури и уште подобро е ако го немаш а за болката нормално е, си се шири матката си го мести креветчето бебушот. Само опушти се и гали меше,се е најубаво
И мене овој доктор по неуспешното ивф и бета од 2 на 14-ти ден од трансфер ме "тераше" да продолжам со терапија и за три дена да сум повторила бета. На своја рака прекинав со терапијата
Жени можно ли е од клексанот да осекам менструални болки а 10ти ден ид циклус ми е?Одкако ке се боцнам така осекам,па размислувам во рака или нога да пробам,ама ми е страв во нога да не боцнам мускулно.
Женички, кога ставате Утрогестан, некакви промени сте чувствувале? Нешто не треба како гради да подболуваат, да се зголемат и сл.?
Blagodaram,od 19 mi vratija samo dve,blastociti,deneska mi se javija deka 3 j.kl ako sakam da gi zamrznam..sto.vikate treba da gi zamrznam???